SŠFKZ 2014/15

Lariii • Od: 13.4.2014 • Prispevkov: 4
SŠFKZ 2014/15 13.4.2014 18:35
Heiiii Very Happy
Odločila sm se da svojo prijavnico prenesem na to šolo in sicer smer Tehnik laboratorijske biomedicine.Zanima me če gre še kdo na to smer,ker nobenga ne poznam k bi šou sm Wink no ja ena sosošolka gre sam se ne družva glih neki in ja ....
Zlo bi bla vesela,če kdo ki je že na tej šoli napiše kako je,kakšn je folk na šoli,kakšni so učitli pa to,a bi se še enkrat upisal na to šolo,če bi vedl kako je?... Smile baje da ful neki težijo zard halj pa to.... Very Happy
Hvalaaaa že u naprej Razz
ssfkzucbeniki • Od: 10.7.2014 • Prispevkov: 1
Re: SŠFKZ 2014/15 10.7.2014 21:30
Živjo,

jaz sem to šolo ravno končala, z maturo sem končala ta ponedeljek..

Povej če si sprejeta, če si, ti z veseljem vse povem Smile
karan1997 • Od: 11.7.2014 • Prispevkov: 1
Re: SŠFKZ 2014/15 11.7.2014 22:27
Ma šola je čist fajn res da je kr stroga ampak se prežvi. Skos morš met oblečeno haljo pa ubute natikače, kar je poenstran prov uredu, sej polet se da tut s prfoksi zment da pr njihovi uri nimaš halje. folk je na splošno uredu kšni hočjo bit pa mal ufurani, tko k povsod. Najhujše prfokse so za fizo, ena vrača teste 14dni al pa še več, sprašuje do zadnga dne in to celo konfo in je zlo zoprna. zdej na konc je bla še ena za kemo sam mislm da je zdej že šla u pokoj (hvala bogu) in je bla ZLO zoprna, testi so bli še kr lahki in enaki od prejšnih let (se je vidl da še ni zamenala tastarga naslova), drgač je pa učasih kšn vic povedala o blodinkah (noben jih ni razumu). je pa en za mato k je skor slep in je kr fajn. zdej tala pluse pa minuse učasih pa je mev rumene pa rdeče krtone.sprašuje pa snov iz ush let testi pa vsebujejo redno snov.drgač so pa najbolši prfoksi za strokovce ampak to pride šele v drugm letniki. pa mislm da bi se še enkrat upisu Smile
Lariii • Od: 13.4.2014 • Prispevkov: 4
Re: SŠFKZ 2014/15 13.7.2014 15:25
Hvala Smile jst sm bla sprejeta...zanima me še če se splača met naročeno malco? a je bolš,če grem iz glavne postaje peš al s trolo? vozila se bom najbrš iz vlakom do glavne Smile lahko še kaj poveste Very Happy hvala že u naprej Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.