kako nej vem? (tip)• lollipoop
• Od: 8.8.2012
kako nej vem? (tip)
6.7.2014 15:33
žiujo!
jes bi vs rada uprašala, kako nej vem, al tip misl resno al ne.. pač tko.. da me ma rd pa te fore al bi rd sam seksou pol pa konc vesela.. k men seveda prau kuko me ma rd pa to sam.. sej usi vemo da ne bi blo nč nouga če bi se mi lagou.. tko da: a kdo zna svetovt kako nej se prepričam da me ma RES rd? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: kako nej vem? (tip)
6.7.2014 19:32
prvo kot prvo, ne seksaj če nisi 100% pripravljena. ostalo je pa odvisno od obnašanja. če te sili k seksu kar naprej itak ni dobro. če ti kar naprej govori neke fantazije o seksu in "kaj bi ti delu" tudi ne. pa nasplošno obnašanje do punc, če jih spoštuje kot osebe al jih samo vidi kot "kero bi pa kero ne bi".
treba je vedet a je s tabo ker je pač rad s tabo, uživa ko kej počneta skupi, se družita pa hodita ven al pa neki nestrpno pričakuje. pravil, po kolikšnem času "morata" sexat ni. če nisi pripravljena ni treba pa tud če sta že 1 leto skupi. in če se njemu ne gre za seks mu to tudi en bo problem. ogromn pove tudi njegova preteklost. nekdo ki mu gre sam seks po glavi se ne more kar tko spremenit. tko da če je prej samo "sprobaval" punce v postli to ne pomen nič dobrega in vsak "ti si pa res tista prava" je najbrž sam hrana za naivnost. • lollipoop
• Od: 8.8.2012
Re: kako nej vem? (tip)
6.7.2014 19:59
hvala za odgovor drgač pa.. jest itak ne mislm seksat z enmu če nism prpravlena tut če bi me zarad tega pustu glej.. usen mi je če nisva skupi če je tak sili me ne, tut fantazira ne prou pogosto ko sva skupej zuni ne pogleda niti za eno žoko k gre mim! to mi je dost "čudn" ker tisti s katerim sm prej srala je pogledou čist za usako in pol govoru kuko je huda.. gadno noče tolk govort o biuših pa ubistvu tut midva (še) nisva skupi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.