počutim se ničvredno• derUndergang
• Od: 27.12.2011
počutim se ničvredno
1.7.2014 20:02
zdravo imam problem oz. bolj realno - probleme. in sicer gre za to da se mi vsake poletne počitnice dogaja čisto enaki. imam preveč časa zase in ker sem overthinker razmišlam o veliko različnih stvareh in čisto vsake poletne počitnice se po moji glavi motajo mračne misli.. totalno se preziram. razmišlam o tem kako dajem svoj čas vsak dan v nič. razmišljam kako je lepo ljudem ki na polno koristijo življenje in se družijo vsak dan in potujejo sela dva meseca. možno da boste rekli da naj delam isto.. češ naj se družim in naj uživam ampak enostavno nemorem saj me pri tem ovira veliko stvari:
1. oddaljenost od vsega "dogajanja" torej nasplošno živim v **** (glavni problem) 2. nisem si mogla najti niti počitniškega dela ker ga nikjer ni bilo 3. žurke so v celem poletju le 3x in to je vse (jah nismo ravn v nekem mestu no) 4. tugaaaaaa in ja.. pojma nimam kaj naj počnem, čas dajem v nič, preveč jem, sanjarim da bi lepo izgledala in samo tumblr čekiram in si želim da bi delala stvari ki jih delajo ljudje na sliki.. kaj naj naredim iz sebe.. lahko mi vsaj napišete da bo vse v redu alneki samo da se mal potolažim ker sm res totalno na nuli s samozavestjo in počutjem.. se opravičujem za dolžino problema haha • Teika
• Od: 2.6.2013
Re: počutim se ničvredno
1.7.2014 22:38
Hej Lahko se pod zasebno pogovorive če želiš.. derUndergang pravi: zdravo imam problem oz. bolj realno - probleme. in sicer gre za to da se mi vsake poletne počitnice dogaja čisto enaki. imam preveč časa zase in ker sem overthinker razmišlam o veliko različnih stvareh in čisto vsake poletne počitnice se po moji glavi motajo mračne misli.. totalno se preziram. razmišlam o tem kako dajem svoj čas vsak dan v nič. razmišljam kako je lepo ljudem ki na polno koristijo življenje in se družijo vsak dan in potujejo sela dva meseca. možno da boste rekli da naj delam isto.. češ naj se družim in naj uživam ampak enostavno nemorem saj me pri tem ovira veliko stvari:
1. oddaljenost od vsega "dogajanja" torej nasplošno živim v **** (glavni problem) 2. nisem si mogla najti niti počitniškega dela ker ga nikjer ni bilo 3. žurke so v celem poletju le 3x in to je vse (jah nismo ravn v nekem mestu no) 4. tugaaaaaa in ja.. pojma nimam kaj naj počnem, čas dajem v nič, preveč jem, sanjarim da bi lepo izgledala in samo tumblr čekiram in si želim da bi delala stvari ki jih delajo ljudje na sliki.. kaj naj naredim iz sebe.. lahko mi vsaj napišete da bo vse v redu alneki samo da se mal potolažim ker sm res totalno na nuli s samozavestjo in počutjem.. se opravičujem za dolžino problema haha • cebelabela
• Od: 7.1.2013
hvjzuh
2.7.2014 13:09
Te čist razumem, jst sm ista. Pač pol sm pa skor skus na računalniku pa ne vem kaj bi počela, če pa hočem kam it si pa itak mami ne upam sploh uprašat, da bi šla na kako zabavo al kej podobnga. Stara sm 16, moja sestra pa 17 in ker vem da tut njej ful nč ne dovol, tku da mi je res bed. Ampak lej pejt mal vn tečt, preber kakšno knjigo, če maš kakšnga brata sestro se kej igrajte, posprav si sobo, musko nabijej vse kar rada počneš... Pač če ma še kdo kak nasvet nej mi pa svetuje ker men bo drgač računalnik pa telefon pregoru hahhah. Sam glavo gor pa deli na samozavesti. Kuk si pa stara drgač? • derUndergang
• Od: 27.12.2011
2.7.2014 14:07
16 sem stara... pa ja vse to sem že delala.. musko nabijala, filme gledala, knjigo brala, pospravla sobo itd. vse. prov zmankal je dela res
• best
• Od: 21.6.2012
2.7.2014 14:39
čist isto se počutim kot ti derUndergang
• cebelabela
• Od: 7.1.2013
vhjz
2.7.2014 14:51
Ja ne se smilt sami seb, ka je sam se slabše. Nasmej se, mal okol sebe poglej pa bo bul. ne puste se da dolgčas upravla z vami. Iz kje pa ste drgač kej? Kero sredno delate? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
2.7.2014 17:42
Kot prvo je že rekla cebelabela...ne smeš se msilt samemu seb In kot drugo....vi folk sam rabte nov izziv to je to Športaj, laufi, raziskuj, odkrij svoje talente.... in tud če ne najdeš joba...ZMERAJ IN POVSOD se potrebujejo prostovoljci In NIKDAR ne zmanka stvari za počet. Že sam kaj lohka delaš v svoji sobi? Je pa res da spet ne smeš bit lazy ass Vem da to stane, ampak zakaj pa s ekam ne zapeleš z vlakom na izlet? V bistvu se jaz zdej menim za enodnevne izlete, tk da...piš mi na zasebca, js mam 15 let pa se lohka zmenive, pa greve skupi point je sam, da greš TJA VEN V LAJF, SI NAJDEŠ IZZIV IN DOŽIVLJAŠ! • lollipoop
• Od: 8.8.2012
5.7.2014 20:25
derUndergang pravi:samo tumblr čekiram in si želim da bi delala stvari ki jih delajo ljudje na sliki.. kaj naj naredim iz sebe.. lahko mi vsaj napišete da bo vse v redu alneki samo da se mal potolažim ker sm res totalno na nuli s samozavestjo in počutjem.. pust tumblr! pust ostale.. bod to kar si in uživi u tem! sam mal je **** če ti mtka res nikamor ne pusti.. a si ji probala usaj razložit skom greš, kaj delaš.. nevem zakaj ti nebi pustila k "prjatlci" npr. "film gledat".. živi za trenutek! ne si pravt.. bom jutr.. blablabla.. NE! zdle se začni smejat tut če nimaš razloga! bo že pršu • ulala
• Od: 28.10.2013
8.7.2014 17:03
Jst isto nism našla dela in sm šla delt prostovolno Drugače pa kot so že povedali... enodnevni izleti s prijateljicami, družino. Kot si opisala, se mi zdi da živiš v naravi, kkšno manjše mesto ali vas? Pejt vn, na travnik, gozd, s sabo uzem psa če ga imaš, prepust se naravi, pozornost usmer na tiste stvari, za katere čez leto nimaš časa, npr. kako sonce vzhaja, zahaja, šumenje listja v vetru, svoboda, ki jo začutiš. s sabo uzem fotoaparat/telefon in vrjem, s slikanjem se hitro zamotiš če si bol ˝indoor˝ človek, lahko poskušaš sama napisat kkšno pesm, zgodbo kj narisat... Al pa nevem, pejt u zavetišče za živali pomagat sprehajat pse če si kje v bližini pa če ti je to ušeč. Tok različnih stvari je za počet, takoj ko odmakneš glavo stran od ekrana • SmileOnMyFace
10.7.2014 21:38
ulala pravi:Jst isto nism našla dela in sm šla delt prostovolno
kje si si našla delo? • ulala
• Od: 28.10.2013
10.7.2014 21:46
v domu za ostarele • SmileOnMyFace
11.7.2014 18:30
no js pa ravno obratno delam z otroci, hehe sej ane..pač usaj men osebno je ful bolš met premal časa kot preveč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.