zmenki, poljubi, zardevanja

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
zmenki, poljubi, zardevanja 25.6.2014 20:33
no moj problem je tak: stara sm 16 let in sm zlo osamljena.. pač v smislu zaljubljenosti itd. nič se mi ne dogaja pa tok rada bi mela da bi se mi... še nikol nism mela fanta tak za foro, nikol se še nisem poljubljala... zdi se mi da pri tem preveč zaostajam za vrstniki. ka naj naredim?
cebelabela • Od: 7.1.2013 • Prispevkov: 6
Re: zmenki, poljubi, zardevanja 25.6.2014 21:39
Jst sm tut stara tuk kot ti, pa se tut kdaj ful sekiram ka se mi nč ne dogaja ampak lej vse ob svojem času. Eni mal prej drugi mal kasnej ampak boš vidla da bo, sam vrjem vase. Čeprov se ti čudn sliš ampak deluje, bodi to kar si ne spreminjaj se zarad drugih...
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: zmenki, poljubi, zardevanja 25.6.2014 22:36
To so take stvari k si jih vsi želimo da se bomo lahka primerjal z vrstniki, ko jih pa dubimo jih preziramo (kot npr. menstruacija pri dekletih Wink).

Preden se boš sploh zavedala te bodo ljubezenski problemi in vsa drama ki pride z njimi boksnila v obraz. Da pa si boš poiskala ljubezen, pojdi ven med ljudi, bodi zgovorna in se pogovoarji tudi z največjimi neznanci o vsakdnajih stvareh, spoznavaj ljudi in prosi prijateljice da te komu predstavijo Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.