Zanimiva tema za knjigo• TheMan
• Od: 26.8.2012
Zanimiva tema za knjigo
4.7.2014 13:56
Heej! Napisal sem že eno mladinsko knjigo in se zdaj odpravljam k pisanju druge in me zanima, kaj bi bilo dobro, da bi bila knjiga zanimiva? Katere podrobnosti za vas naredijo knjigo dobro? Kakšna je zanimiva tema knjige? Česa naj bo veliko, ljubezenskega dela, življanskega, problemskega? Veliko govora o seksu ali ne? Hvala za vso pomoč!
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Zanimiva tema za knjigo
5.7.2014 13:28
Iz tvojga opisa sm razbrala da pišeš romane, ane?
jaz ko pišem poskušam razkrivati nekaj ČISTO NOVEGA. Knjiga pritegne ko je DRUGAČNA. ponudi svojim bralcem neprežvečeno vsebino. In bralca zgodba pritegne tudi se v njej lahko najde ali če bi da bil na mestu enega od junakov. In to je ves ključ do dobre in priljubljene knjige Vprašal si za podrobnosti. Enkrat ko imaš zgodbo in vsebino se moraš vprašat na kakšen način boš pisal, Pisatelji se razlikujemo po tem načinu. kr če maš objektivni stavek: ''Anja je zapustila dom.'' lohka napišeš na način opisovanja okolic ein dejanskega dogajanja v realnosti: ''Anja je stopila ven, za sabo nerodno potegnila kovček in zaprla vrata.'' Ali pa boš opisoval občutke i čustva, se poglobil v dogajanje uma: ''Z vsakim korakom ki ga je Anja naredila ko se je oddaljevala od doma, je od nje odpadel delček tistega občutka, ki ga imaš ko si doma.'' Razumeš kaj skušam povedat? Upam da sem kaj pomagala, lohka mi tud pišeš na zasebca pa bova skup ugotavljala nove privlačne zgodbe |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.