Samozadovoljevanje

petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Samozadovoljevanje 11.2.2014 12:25
Ojla
Tuki sm nova, pa nikjer nism prebrala teme o samozadovoljevanju. Zdej ne vem, a tud druge rade to delate. Jest to počnem vsak dan tud večkrat na dan. Pa me zanima, če se prevečkrat, ker včasih me tko, da se moram takoj, kjer koli že sm, sploh če je tema med prjatlcam o tem. Počasi me začne ščemet in kr neki mravlinci mi pridejo po telesu in se moram takoj. Embarassed
Rada bi dobila odgovor na to temo. Hvala!
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Samozadovoljevanje 11.2.2014 15:29
odgovor je čist simpl Wink kot bi rekl kaki poredni fantje: enostavno si sam pohotna in voljna.
Saj te mravljince vsi dobivamo in si blazno zaželimo crkljanja samega sebe in s tem ni nč narobe.
Če pa misliš da to postaja že problem, pol lahko pokusiš tud tko da zadovoljiš enkrat res zlo dobr da mogoč pride tud do 2 orgazma in da boš res utrujena in izmučena in pol čist možno da ti več dni ne bo pasalo Wink
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Samozadovoljevanje 11.2.2014 19:19
Joj ne skrbi, to je čisto normalno, tudi če to počneš večkrat na dan. Smile
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Samozadovoljevanje 11.2.2014 19:20
SmileOnMyFace pravi:
odgovor je čist simpl Wink kot bi rekl kaki poredni fantje: enostavno si sam pohotna in voljna.
Saj te mravljince vsi dobivamo in si blazno zaželimo crkljanja samega sebe in s tem ni nč narobe.
Če pa misliš da to postaja že problem, pol lahko pokusiš tud tko da zadovoljiš enkrat res zlo dobr da mogoč pride tud do 2 orgazma in da boš res utrujena in izmučena in pol čist možno da ti več dni ne bo pasalo Wink

2? Embarassed
petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Re: Samozadovoljevanje 12.2.2014 12:03
SmileOnMyFace pravi:

Ja hvala za ta odgovor, res sm že tud večkrat, ker sem pol kr naprej še mal pa sm še enkrat, pol sm bla res utrujena in sm kr zaspala. Res pa je, da sam da pomislm na to mi tako postane želja po tem, pa to kr u šoli, včasih grem na wc pa se do konca - tud med poukom, sam rečem prfoksi, da me na wc pa morm jit.
Ko sm se pogovarjala z mojo bff o tem, me je kr vidla, da sm nervozna in rdeča u faco in me vprašala kaj je zmano. Pa sm ji sam rekla, da morm domov, pol p sm doma do konca. Ne res to me tko zrajca, da morm prec.
Ne vem če je to glih najbol zdrav. Moja bff prav, da se ona tud, pa še enkrat k sva se po mobiju pogovarjale o tem, sm se umes do konca. Embarassed
Dej če pa čš mi piš na zasebca, ti bom še več povedala o tem. Question[/quote]
jajce3 • Od: 2.10.2012 • Prispevkov: 16
Hudo 10.6.2014 1:00
Aaaa, sexy! Nism vedu, da vas lahko tudi tok razganja. ;P
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Hudo 10.6.2014 21:20
jajce3 pravi:
Aaaa, sexy! Nism vedu, da vas lahko tudi tok razganja. ;P

Kaj sem se jaz naučil je da smo fantje in punce skoraj isti glede tega, edino da punce ne govorijo toliko o tem na glas. No saj smo vsi ljudje in imamo isto potrebe, pa če smo fantje ali punce.

Petra14 vsakega prime da se more, pač ene manj, ene več. Tak da je vse čisto normalno. Mogoče si tudi prišla v tako obdobje da te malo bolj hormoni dajejo in je večja potreba. Če pa te moti da je tako pa res probaj da doživiš par orgazmov in pol vidiš če je pol še vedno taka potreba.
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: Samozadovoljevanje 12.6.2014 18:23
jaa.. poznam to.. tut men sej to dogajal pred kšnima 2 letoma.. pa me je minil (: enostauno maš preveč druzga dela..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.