vodilna vloga pri seksu• krenatam
• Od: 27.5.2010
vodilna vloga pri seksu
21.4.2014 21:38
Imam eno vprasanje..s fantom sva skupaj ze leto pa pou..sprobala sva ze ogromno stvari kar se tice seksa..ampak nekako je bil vedno on tisti ki je imel vse vajeti v rokah (predvsem zato ker je imel vec izkusenj)..no in pred kratkim je rekel da si zeli da bi jaz prevzela tisto vodilno vlogo pri seksu..no zanima me kaj mi predlagate? Kako naj se tega lotim? Prosom samo resne odgovore. Hvala usem ze unaprej:)) • smrketa15
• Od: 23.10.2011
Re: vodilna vloga pri seksu
22.4.2014 17:17
zgleda se je mal naveličal vodilne vloge. kar je cist kul mal spremembe ne škodi.
glede na to da mata že izkušnje priporočam da ga napališ. probi bit izvirna menjej poze sj veš. bot izivalna pa drzna kar je tipom top (velik predigre) pa nikol ne veš mogoče bo to najbolši sex njegovga lajfa pa ni ti treba pretiravat (delat kar ti ne sede) glede na to kok časa sta skup mu je ful do tebe. upam da sm pomagala ;D • krenatam
• Od: 27.5.2010
28.4.2014 17:41
ja js sm pa itak zelo odprta in vedno pripravljena na kaj novega. hvala za oddgovor bom poskusila bit čim bolj izivala in drzna • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
29.4.2014 9:27
na tvojem mestu bi ga js enkrat mogoče presenetila doma lahko ga prvo posedeš nekam in se mu mal vihaš okoli ušesa in vratu ali pa mu kej šepetaš da ga boš obnorela, umes pa mu zakleneš/zvežeš roke dovol trdo da se ne bo mogu rešit. če hočš bit še bol poredna si sleči (kake seksi/čipkaste) hlače in mu jih daj na oči, da bo lahko samo čez čipko videl tovjo postavo, kako se sprehajaš okol njega pa ga izzivaš potem ga lahko počasi slečeš, ampak ne glede na to kok močno bo prosu ga ne sme potešit kar takoj pa vso zabavo vama želim • CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
24.6.2014 0:35
Js bi ga dala na en stol sedet, potem bi pa plesala okrog (pa zvezi ga, da ne bo nc mogu, lahko mu tut das neki cez oci;) ) Potem se mu pa used gor pa se mu mal drgn z ritko po njegovem prijatelju (moj pali na ritke, js bi tuki torej nekak izpostavla del telesa, ka ga ma na tebi najraje Pa fajn se mejta! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.