Ebbudy na GSM-u• Silly.Wasp__x
• Od: 21.3.2009
Ebbudy na GSM-u
31.7.2009 20:25
Heii
Usepousot sm po netu gledla kje bi dobila ebuddy za GSM.. pa nism našla.. Rada bi si ga pa downloadala.. a mi lahko kdo pošlje link kjer se ta stvar downloada ali pa kej? pa če vete še za kak drugi program kot ebuddy mi kr povejte. • anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: Ebbudy na GSM-u
31.7.2009 20:36
Oj.če želiš mi pošli na anchyckasfs@gmail.com svojo cifro pa ti pošljem link za download direktno na telefon
• Silly.Wasp__x
31.7.2009 20:41
anchycka pravi:Oj.če želiš mi pošli na anchyckasfs@gmail.com svojo cifro pa ti pošljem link za download direktno na telefon
A mi ne morš dat kr tuki link? • anchycka
31.7.2009 21:03
Ne k js ga nimam ampk dam tm na programu povabi prijatelja pa sam pošle na cifro link.sj zrt cifre se ni treba nč bat,sam tok da ti pošlem,je nam uporablala k jih mam že tko prewč,vrjem.,xD
• Silly.Wasp__x
31.7.2009 22:02
anchycka pravi:Ne k js ga nimam ampk dam tm na programu povabi prijatelja pa sam pošle na cifro link.sj zrt cifre se ni treba nč bat,sam tok da ti pošlem,je nam uporablala k jih mam že tko prewč,vrjem.,xD
Ma dobro sj ni pene.. bom našla že kj drucga. heh. x) • anjja
• Od: 11.1.2009
31.7.2009 22:29
Point v tem je da ti greš lepo na internet na fonu. pa napišeš na google > ebuddy pol paa ti tak ga more downlandat ce ga hoces uporablat ;D • anchycka
31.7.2009 22:35
u spomnla sm se xD pjt na fonu na wap.getjar.com,pa zbereš Apps pa tm piše Ebuddy pa sam download in to je to.upm d ti bo ratal...fsm byee
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.