Izguba nedožnosti - Da / Ne?

Katya • Od: 11.6.2014 • Prispevkov: 1 • Kraj: Ptuj
Izguba nedožnosti - Da / Ne? 11.6.2014 23:16
Zdravo Smile Moje ime je Katya in sn stara 17 (mela že rojstni dan letos).
Torej že neki časa sm skup z enim tipom in sma se že kr neki krat objemala, poljubljala itd. pač vse to kar počneš pred spolnim odnosom. Vndar pa še nisem zgubila nedolžnosti, ker mam vsako krat ko sm z njim v postli občutek kot da nism prpravljena in sm mu to že dost krat povedala. Vse ostalo kar se dela med spolnim odnosom sma že delala, razn tega glaunega dela. Nazadnje ko sm mu povedala da nisn perajt za to je že biu mal začuden pa mi je reko "Kdaj pa te boma?" in nism vedla kaj naj rečem na to. Vedno je meu s sabo kondome ko sma nameravala met spolni odnos, sam jst pa še nisem bla pri ginekologu da bi mi dau kako zaščito in zato me je tud bolj strah, da bi še kje zanosla. Najbolj pa me zanima, če prvi spolni odnos res tko boli, da lahko skrvaviš al pa kej? In, bi mu pustla, da mi jo predere? Sm pač bol občutljiva oseba pa me dost vsega boli tko da ja. In upam da nism zdej izpala prevč čudna zarad tega. Hvala za pomoč! Wink
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Izguba nedožnosti - Da / Ne? 15.6.2014 21:30
ne delaj tega, saj si sama rekla, da še nisi pripravljena
Re: Izguba nedožnosti - Da / Ne? 15.6.2014 21:47
tudi jas mislim, da še nisi pripravljena ( to si celo sama napisala) torej nevem zakaj bi se prilagodila fantu, ker to je edinstvena stvar in se moreš res sama za to odločit in noben drug. če se ti zdi, da fant ni potrpežljivi, bi ga jaz na tvojem mestu pustila (saj si stara šele 17 let) in bi počakala na nekoga ki bi si te zaslužil, ker stavek : ja kdaj pa te boma, meni osebno ne nakaže na fanta, s katerim bi jas želela imeti prvi spolni odnos, ampak da komaj čaka, potem pa bog ve kaj bi se zgodilo, ko bi ta prvič bil enkrat mimo.
seveda je pa na tebi da se sama odločiš, in premisliš če se dovolj spoštuješ, to je samo moje mnenje.
pa dosti sreče Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.