KJE STE SPOZNALI TIPA/PUNCO?• Unknown2
• Od: 29.6.2014
KJE STE SPOZNALI TIPA/PUNCO?
5.8.2014 20:56
Že naslov vse pove. Mene zanima kje ste pač spoznali tipa/punco. In ker sem načela to temo bom tudi odgovorila.
Prvi - od bratranca prijatelj, bratranec naju je predstavil in sva se ujela Drugi - hodil je v isto šolo in sva se velikrat med odmori družla. evo js sm svoje opravla, zdej pa še vi • dekle
• Od: 24.5.2011
Re: KJE STE SPOZNALI TIPA/PUNCO?
6.8.2014 1:36
jaz sem tipa spoznala na domijadi (prireditev za dijaške domove iz vse slovenije. iz vsakega dijaka jih prede le nekaj). zvečer so nam priredili ples, ampak večinoma smo bili po sobah kjer so fantje igrali harmoniko. v prašal me je za ples in od tistega trenutka dalje sva bila nerazdružljiva
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: KJE STE SPOZNALI TIPA/PUNCO?
6.8.2014 20:23
A hah..to bo zvenel kot da sm totalen asocialec ampak 1. tuki in 2. tuki Kljub temu da sem iz Lj...sam...usakič ko je kak ljubljančan (poskušal) začel flirtat je izpadel res debilsko... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.