pliss help:(• smrketa12345
• Od: 24.5.2014
pliss help:(
24.5.2014 23:14
hei punce in fantje, rabim vašo pomoč...
pač začelo se je lani torej v 8. razredu..pač ful sem se zatreskala v enaga, ki je bil 1 leto starejši od mene, torej je lani biu v 9. razredu..pač in ja in od tistega časa je bil tak faking popoln, pa res sem ga vidla vsak dan v šoli, biu mi je kot droga!!..no potem pa sem si naredla fb..in sem ga dodala, pa me je zavrnu..verjetno 5x sem mu poslala prošnjo pa me je zavrnu, potem pa sem še mu 1x pa mi potrdil pa ni prezr prošnjo..in potem sem čez kak mesec prošnjo preklicala..in ja potem pa je un mogu it v srednjo šolo, jst sm pa trenutno v 9. razredu...in pač od stistega časa se nisma nič vidla, razen na avtobusu, pač ker je gimnazija blizu oš, je pač un hodu v bus..in vedn, o je on pršu gor na bus, me je vedno pogledu ( no, vsaj zdelo se mi je tko)..1x pa ni blo prostora za njega..pol pa sta še bla 2sedeža prosta, eden pri meni, eden pa pri eni drugi..in potem se je on k meni vsegu..in sem bla tisto cela v rožicah *.* no..in nazadnje je pršu na bus okrog februarja...in do zdej torj junija se sploh nisma nč vidla..dons pa je pršu mal na obisk pač v oš..in ko sem ga zagledala, sm skorej skupi zletela, ker sem bla tisto cela happy ka sm ga po 4 mescih vidla *.* potem pa ko je šel mimo mene, mi je prjatelca rekla, da me je pogledu, jst ji tega nisem verjela, zato sem ji rekla da si nej ne zmišljuje, sm je ona rekla, da me je res, da prizna..okej, potem pa je bla malca, pa je on tut jedu, pač tko je sedu, da sva se lahka gledala..in pač en čas me je gledu, jst pa sem njega potem nazaj....in ja pač to je bil tiste pogled spet po 4 mescev *.* omg, zdej pa sem ga končno mal prebolela, sm zdej pa vedno mislim na njega...pa sem se že skorej začela rezat, ker vem da me nima rad..sm on meni res pomeni največ, aj je možno! Mate kakšni predlog kako ga preboleti, pa kako pozabit na njega( prosim punce in fante, napište svoje mnenje...hvalaaaa vam, res hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;***** • LV9
• Od: 2.1.2014
:$$$$$
25.5.2014 15:10
*****no....
nisem glih prava oseba, ki bi ti govorila kako nekoga preboliš... jaz sem bila v 90% enaki situaciji... sicer sem se tudi rezala in to ti hočem povedat: nikoli se ne rezat, bolečino izrazi nekak drgač... misli na kej drugega ne sam na njega misl recimo na to kako boš šla na zmenek z idolom alpa kej tacga.... ------------------------------ Ljubezen je slepa... ....zato se zaljubleni tako šlatajo... (eetaq kartice hihihi) -------------------- uso srečo!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.