Fant:)• cebelabela
• Od: 7.1.2013
Fant:)
1.6.2014 13:59
No z eni fantom se pač pogovarjava in mi je ful všeč. Pač reku je tud da sm mu všeč....
Včasih se prijateljso druživa. Tudi dopisujeva si, ampak skoraj vedno jast začnem pogovor. Pač tut velik si zaupava pa tu. Ampak dle od tega še ni prišlo. Dejte mi kej povedat kaj naj nardim, drugač pač se mi zdi da sm mu všeč. Nevem al je sam tuk sramežljiv al kaj? • kataja
• Od: 12.10.2012
Re: Fant:)
21.7.2014 15:23
enostavno lahko pa poskusiš z drugo taktiko: pustiš 2tedna lahko malo manj odvisno pač nekaj časa.. mu nič ne pišeš in boš vidla če bo kaj začel pogrešat te pogovore in tebe pa ti bo sam kaj napisal al karkol • cebelabela
22.7.2014 14:27
Ja, tu sm provala in mi je pisal. Sm ga pa tut že vprašala kaj čut pa mi je reku da sm zaenkrat sam prjatlca. • kataja
• Od: 12.10.2012
23.7.2014 10:58
a no potem sta še v "friendzone".. na tvojem mestu bi za zdaj malo počakala glede na to da si zanj le prijateljica..pač seveda še naprej ohranjajta ta odnos ki ga mata
daj času čas, če je usojeno se bo zgodilo • matej1983
• Od: 23.7.2014
1.8.2014 16:16
Bodi vesela da ne rine preveč, ker takrat fant hoče samo eno in zna bit zelo neprijetno. Drugače je pa pri fantih tako da si mu všeč ali pa mu nisi, vmesne poti tukaj ni, tako da če si mu všeč ne moreta bit prjatla, ker pri fantih to enostavno ne deluje, drgač ste punce k ponavad sploh ne vidite ali ste fantu všeč in sta kr nekak prjatla on pa umira od želje po tebi. A misliš da te zato spremlja na vsakem koraku, se smeji tudi tvojim neumnostim itd... ker sta prijatla? Seveda bo fant naredil vse za tvojo naklonjenost, če si mu le všeč......
• cebelabela
1.8.2014 22:12
Hah ja tu vem, da sm mu všeč pa to sam mi je ful čudn ka je reku, da mi bo pisu zdej pa je od tega minil že dva tedna pa mi še ni. In res ne vem kaj nej nardim, da se bo kej premaknil |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.