hujšanjee... :(• maribornina
• Od: 18.1.2012
hujšanjee... :(
12.11.2012 18:18
noo... zanima me kak pa vi hujšate kaj jeste ?
• sportnica
• Od: 24.9.2012
Re: hujšanjee... :(
12.11.2012 18:23
ŠPORTAMO NA FUL, ne hujšamo, JEMO ZDRAVO evo , žal Ni druge poti: ne živimo da jemo, ampak jemo da živimo sori sm ne razumem takih ljudi kot si ti, ti bi shujšala in pol veselo še naprej take stvari kot si jih prej jedla? sej veš kaj bo pol ... al že vrabci ćivkajo na veji (bi rekl prfoksi) treba spremenit način življenja in potem ne bo nč hudga če si boš prvoščla 2x na teden čokoladico, če boš pa ŠE več tel. aktivna pa še kej več morda. Mogoč ti bo pomagal to: -če skos piješ sokove- pobej zdj sam vodo -če poješ preveč: zmanši porcije na pol - če poješ preveč kruha, ga nehi, al pa jej črnga- seveda mn ko belga -če poješ preveč sladkarij, jih omeji + ššportaj, kmalu bodo vidne razlike Nazadnje urejal/a sportnica 12.11.2012 20:03; skupaj popravljeno 1 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
12.11.2012 18:57
^^ smart girl edin kar se gibanja tiče: kardio. tek, plavanje, kolesarjenje, pač take vaje kjer dela celo telo. to so vaje za hujšanje. ne delat trebušnjakov misleča da boš tako zgubila maščobo okol pasu. maščoba se porablja po celem telesu, najprej tam kjer so tanjše plasti, šele nato tam kjer so debelejše, zato je treba mal vztrajat da se tudi okol pasu in v stegnih porabi gibaj se vsaj 20 min, enkrat na dan. skupaj 20 min. (4krat 5 minut ne bo nič pomgalo) lp • makaveli
• Od: 3.8.2012
13.11.2012 17:44
sploh ni pomemben kaj ješ... ubistvu je to skor minimalno... pomemben je kaj delaš usak dan pa šport pa način življenja...
razlogi za debelost: .da si velik po stresom, da NE ješ dovol, in geni... naprimer jst usak dan jem zjutri... čokolino (pa nej še kdo reče da ni zdravo), pol itak šolska malca jem kar mi paše a kar mi je dobr.... pa med poukom enkrat na tedn kkšna čokolada, pol preden grem dan ene dvakrat na tedn še kkšn kebab. pol doma kosilo in še večerja... Ja ni zdrava prehrana glih ampak šport use reši • sportnica
• Od: 24.9.2012
13.11.2012 21:01
makaveli pravi:sploh ni pomemben kaj ješ... ubistvu je to skor minimalno... pomemben je kaj delaš usak dan pa šport pa način življenja...
razlogi za debelost: .da si velik po stresom, da NE ješ dovol, in geni... naprimer jst usak dan jem zjutri... čokolino (pa nej še kdo reče da ni zdravo), pol itak šolska malca jem kar mi paše a kar mi je dobr.... pa med poukom enkrat na tedn kkšna čokolada, pol preden grem dan ene dvakrat na tedn še kkšn kebab. pol doma kosilo in še večerja... Ja ni zdrava prehrana glih ampak šport use reši je že res, sm moram pa dodat neki. res so geni ključni pa tut presnova, pa mišice, ki so razlog da tvoje telo največ kalorij porabi (če se ne motim), tako da... ti maš dobro presnovo, pa dobr športaš to je to. Jst treniram atletiko, pa moram vseeno kdaj malo popazit da se preveč ne nažrem, no sej ni panike če se enkrat, če bi se pa to ponavljalo, bi se pa takoj poznalo tako na telesu kot na rezultatih • makaveli
• Od: 3.8.2012
13.11.2012 21:05
ja mislm tko nasploh pojem velik ampak se mi to (do zdj) ne pozna Ja ti k atletiko treniraš se ti sploh takoj pozna na rezultatih pr men je pa mal drugač in ni hitr vpliva na to, če pa je pa nastradaš pr kondicijskem trenerju in kr hit nazaj dobiš tisto formo • maribornina
• Od: 18.1.2012
15.11.2012 20:11
Hvala za odgovere • irish
• Od: 12.2.2012
15.11.2012 20:13
Porabi več kot poješ. To je vsa umetnost • Tanja18
• Od: 24.3.2014
20.5.2014 23:22
Helouuu:)
Vidm da vas je velik k si želite urediti postavo in morda tudi prehrano. Seveda je na prvem mestu MOTIVACIJA in tuki se use ustavi, ker vsakega mine oz. tezko zacne. No pr men je tko d mam mal slaufa okol trebuha in pa stegna..in sm si zadala ze dovg cajta nazaj da se bom tega znebila...seveda se tega nismo drzal. Pol so pa usi porajtal moj trebuh in mel skos pripombe cez njega tko duma kot v sluzbi kaksni sodelavci pa ostali in mi je slo zloo na živce. No in to mi je bla motivacija, da sm se spravla dokoncno znebit trebuha in da bom usem zaprla usta ker imajo pripombe cez moj trebuh. ZACEL se je pa tko: -dva tedna sm prblizn urejala prehrano(nisem se odpovedala nobeni jedi samo zmanjsala sem kolicinski vnos, jedla 5x na dan in obvezno takoj ko sem se ustala spila vodo na prazen zelodec in pa jedla zajtrk) - je obvezen saj pospesii metabolizem -ustala okol 9, sla okol 10 tec (3.80 km - 22 minut)- ni nujno tok ampak tok kot zmorete -prsla nazaj popila vodo in sla vrtet hula hop obroc (tezek 1,2kg) prblizn 10 min potem pa delat 100 trebusnjakov, 10 sklec moskih (lahko tudi zenske) in 30 pocepov IN TO JE BLO TO To sem delala ceu teden in dejansko se upaz razlika ni velika ampak neki je, Baje pa je nasplosno najbolj laufat zjutri pa sevede na prazen zelodec oz. kakšn kozarc vode lohk spijete. Obvezno ccez dan veliko vode!!! Morem se pa zdej spet nazaj spravt ker to sm delala med prvomajskimi pocitncami in pol je bla sola in se mi zutri ni dal ustajat:) Zelja po sladkem- jst sm se je ubranla tko da sm pred sabo skrila cokolado pac vedla sm ke je ampak ker sm jo skrila na omaro se mi ni dal skos gor lezt, ce sm jo pa ze odprla pa sm samo eno tablco.. Je pa tud res da sem se kdaj pozen zvecer najedla ker naceloma sm se navadla do 7. Pac samo kkšen jabuk ali jogurt pac lahko prebavljivo in ne trde ali tezke hrane Pac moras se kontrolirat. Pa veliko uspeha |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.