Zelo sramežljiv fant

Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Zelo sramežljiv fant 9.5.2014 20:06
Hej Smile... Imam en problem in upam da mi bo kdo vedel pomagati oz. je imel mogoče že kdaj kakšno enako zadevico.. Že pol leta nazaj sem spoznala nekega fanta, imava skup krožek tako da se vidiva 1x ali 2x na teden.. na začetku nisva nič govorila.. med nama je potekala le nebesedna komunikacija.. sčasoma mi je fant postal všeč.. in zbrala sem pogum te ga povabila na kavo Smile.. bilo je super.. Smile pogovarjala sva se o marsičem in tišine ni bilo.. vse je bilo super... sedaj pa že več kot mesec dni me vozi domov in zadnje čase opažam da je zelo nervozen in sramežljiv.. velikokrat je tiho med vožnjo in vidim da ni sproščen. tudi sama sem sramežljiva in negotova vendar bi rada mu vsaj nekako pokazala kaj čutim do njega.. naj mu povem, da bi ga rada bolje spoznala ker je zanimiva oseba ?? pomagajte prosim ker sama več ne vidim rešitve.. Sad hvala!!
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zelo sramežljiv fant 10.5.2014 9:01
poskusi vnesti sproščen pogovor. Vem da je težko, ampak moraš se blazno potrudit, da ti bo sčasoma ratal. Mogoče se boš trudila 5, 10, 20 minut, mogoč pa 2 tedna.

verjetno je živčen, kr si mu všeč in se boji da neb kej zafučkal okol tega. Če boš ti poskušala bit sproščena, bo tud on Wink

rekla si mu, da mu hočš pokazat da ti je pomemben oz. da ti je všeč...pokaži mu Wink samo nežno in ne naenkrat, kr če je ta fant tok sramežljiv, bo potem tok šokiran, da lahka tvegata prometno nesrečo Wink počasi ga spoznavaj, vprašaj ga kaj, reci mu da bi rada ponovila tisto pijačo. lahko poskusiš tud z dotikom ampak PREVIDNO, kr ti iz lastnih izkušenj povem da je pr enih sramežljivih učinek dotika drugačen. nekateri se dejansko sprostijo, nekateri pa skoraj odletijo do vesolja zarad panike. in spet..prometna nesreča Wink resnično se pazita! Very Happy
Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Re: Zelo sramežljiv fant 10.5.2014 20:22
Najlepša hvala za obširen odgovor.. Bom upoštevala tvoje nasvete in videla kako se bo situacija odvijala Smile hvala!! )

SmileOnMyFace pravi:
poskusi vnesti sproščen pogovor. Vem da je težko, ampak moraš se blazno potrudit, da ti bo sčasoma ratal. Mogoče se boš trudila 5, 10, 20 minut, mogoč pa 2 tedna.

verjetno je živčen, kr si mu všeč in se boji da neb kej zafučkal okol tega. Če boš ti poskušala bit sproščena, bo tud on Wink

rekla si mu, da mu hočš pokazat da ti je pomemben oz. da ti je všeč...pokaži mu Wink samo nežno in ne naenkrat, kr če je ta fant tok sramežljiv, bo potem tok šokiran, da lahka tvegata prometno nesrečo Wink počasi ga spoznavaj, vprašaj ga kaj, reci mu da bi rada ponovila tisto pijačo. lahko poskusiš tud z dotikom ampak PREVIDNO, kr ti iz lastnih izkušenj povem da je pr enih sramežljivih učinek dotika drugačen. nekateri se dejansko sprostijo, nekateri pa skoraj odletijo do vesolja zarad panike. in spet..prometna nesreča Wink resnično se pazita! Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zelo sramežljiv fant 11.5.2014 10:19
Oki, ti kar...pa sporoči kako se odvija, lohka mi tud pišeš na zasebca Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.