FANT IN FB :S sos

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
FANT IN FB :S sos 16.4.2014 17:38
hej Smile
na fb sm dodala enega z naše šole sicr že 4letnik in me je že fulkrat kliknu pogovarjala sva se normaln itd.. povedala sm mu da mi je ušeč biu že prj kše nism vedla ko muj ime.. ja in prau da on gleda sam 18+(sm 1 let premlada -.-), u živo si še pogledat ne upa, po fejsu pa lah piše romane.. to sm mu tut powedala in ja krneki..pa še zmer me klika.. nikol še nism mela nč z nubenmu fantam, a mi lah kdorkol punce in fantje, pomagate, če ga kdo razume..js ga ne. hvala tistim k se jim da ukvarjat z pocukranmu lajfam <3 čauu
Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 18:12
hej Smile ja fantje bodo vedno skrivnostni do konca življenja.. vsak ima svojo zgodbo oz. vsak je drugačen.. recepta ni.. tudi sama imam velike težave glede tega.. po mojem je najbolje da se zmenita za kakšno pijačko ali kaj podobnega.. na tak način se bosta lahko tudi več pogovarjala in spoznala Smile fb in te fore so do neke mere dobre ampak vseeno je pa bolše če gradita odnos v živo.. pojdita parkrat ven in se spoznajta.. mogoče bo na začetku malce nerodno vendar vsaki začetki so težki.. Smile glavo gor in v akcijo Smile pa ne obupat.. sporoč kak bo šlo dalje Smile (upam da sem vsaj malce pomagala.. )

kataja pravi:
hej Smile
na fb sm dodala enega z naše šole sicr že 4letnik in me je že fulkrat kliknu pogovarjala sva se normaln itd.. povedala sm mu da mi je ušeč biu že prj kše nism vedla ko muj ime.. ja in prau da on gleda sam 18+(sm 1 let premlada -.-), u živo si še pogledat ne upa, po fejsu pa lah piše romane.. to sm mu tut powedala in ja krneki..pa še zmer me klika.. nikol še nism mela nč z nubenmu fantam, a mi lah kdorkol punce in fantje, pomagate, če ga kdo razume..js ga ne. hvala tistim k se jim da ukvarjat z pocukranmu lajfam <3 čauu
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 19:19
oo hvala teika za nasvet ampak sm ga že povabla in prau da nima časa itd.. pa rekla sm mu nj bi šla kot prijatla.. js ga res nikol ne kliknem on pa mene skos res ni mi nč jasno Surprised O.o?
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 19:32
prav reče ti da nima cajta?? klikne te pa vedno on? hmmm.. lahko da je sramežljiv fant.. po fb upa ko pa je potrebno kaj v živo pa se ugrezne u zemljo.. predlagaj mu na lep način da se dobita po pouku in gresta na drink.. ali pa da ne razumeš ene učne snovi če bi ti pomagal .. neki v tem smislu.. ne preveč prtiskat nanj Smile mogoče ga je strah in mu je nerodno..

quote="kataja"]oo hvala teika za nasvet ampak sm ga že povabla in prau da nima časa itd.. pa rekla sm mu nj bi šla kot prijatla.. js ga res nikol ne kliknem on pa mene skos res ni mi nč jasno Surprised O.o?[/quote]
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 19:46
ja sj je sramežliv, ne upa nč hah.. ampak res nedojamem zakaj me še zmer klika če sm premlada zanga še sam je tko reku groza. aja vi2 se pa itak samo na šoli k je med nama velika razlika .. Smile
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 19:57
prek fb itak usak upa.. ni v živo Smile je nekako varen.. aja.. neko zanimanje vseeno kaže le te klikne vedno.. ti njega kaj klikneš ali ne?

kataja pravi:
ja sj je sramežliv, ne upa nč hah.. ampak res nedojamem zakaj me še zmer klika če sm premlada zanga še sam je tko reku groza. aja vi2 se pa itak samo na šoli k je med nama velika razlika .. Smile
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 20:27
mja sj to prek fbja usak upa.. am ne js ga še nikol nism kliknla..dons mi je pred 3mi urami napisu pa sm dala sam prebrano..bomo vidl kaj bo. a je to pametno? haha Smile
Re: FANT IN FB :S sos 16.4.2014 20:43
aha.. Smile hehe kak hočeš. lahko napišeš ok ali kaj takega pa pustiš in boš vidla kak bo v šoli.. nevem Smile

kataja pravi:
mja sj to prek fbja usak upa.. am ne js ga še nikol nism kliknla..dons mi je pred 3mi urami napisu pa sm dala sam prebrano..bomo vidl kaj bo. a je to pametno? haha Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.