Skejtanje!!!

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Skejtanje!!! 1.6.2014 18:00
Okej, živjo, tole bo mrbit komu zvenel čudno, ampak....ja Very Happy

Ne dolgo nazaj sem iz nič fasala željo po skejtanju. Kot mejhna punčka sm nekaj časa mela svojo mini rolko in norela po naselju, sam to sem sčasoma opustila. Če mislite da mi je od takrat kej znanja in ravnotežja na rolki ostalo, se motite Very Happy

In ja...mi boste rekl: pejt vn pa skoč gor pa se zaroli.
Ja..ni tok simpl zame Very Happy se tud rahlo bojim, in bi usaj sprva rabla nek pomoči oz. podpore. Nisem niti prepričana kako naj se tega lotim, kr sm že poskusla kdaj stopit na kako rolko pa s eni dobr končal, kr sm se hitr ustrašla in mi je rolka odšla spod nog Embarassed
Se pa drgač ne bojim padcev, sm pač trmasta in se ne vdam tok zlahka. moji komolci in kolena so tako ali tako ves čas poškodovana oz. odrgnjena Very Happy

Sm pa iz Ljubljane, stara 15 let Smile

Torej...iščem nekega novega prijatelja ki bi mogoče zdaj čez poletne počitnice imal čas in voljo, da me spozna, da se malo začneva družit pa se še kej umes naučiva Very Happy
Uslugo lahko vrnem da tud jaz kej vas naučim (od športov lahko pomagam pri streljanju, odbojki ali plavanju). Alpa te povabim na pijačo Very Happy

Zaželjen je tud kdo ki bi lahko dal navodila, trike oz. napotke samo preko neta (če je npr. prevelika razdalja) Smile

OKej, hvala in lep dan Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.