Plugi za ušesa• Majchaaa
• Od: 8.8.2013
Plugi za ušesa
10.4.2014 11:07
js bi ful rada mela plug u ušesu in zdj me zanima s ktero velikostjo pluga začet pa kje ga kupt? kr js najdem na ting tongu sam od 4mm naprej. sam to se mi pa zdi mal preveč pa nočm da bi si kej poškodvala. tko da proosim usaj povejte s kok mm začet. mela bi pa takšne oblike : [link]
• brezimena69
• Od: 7.8.2013
Re: Plugi za ušesa
12.4.2014 18:30
najprej si dej v usesa medicinske uhane ce jih se mas ker so mal bol siroki od navadnih.. pa jih nos tk kaka 2 tedna pa lahk gres matiasa v celje alpa kamorkol drugam po pluge.. zacni pa pol z 2mm po pa po navodilih.. pa mazi s kremo da gre lazje • Majchaaa
• Od: 8.8.2013
13.4.2014 19:03
hvala za odgovor • brezimena69
• Od: 7.8.2013
13.4.2014 19:16
pocaki da se ti lukne fajn zarastejo da se ne pretrga kej ta se pomoje da notr od uspredi pac z spico da gre lazje nakonc das pa gumice gor • buda71
• Od: 23.12.2011
20.4.2014 8:27
Če imaš ravno narejene luknje u ušesih počaki okol 2 mesca predn začneš.Ko boš začela razširjaj 1mm na mesec ali dva da boš imela zdrava ušesa.Priporočam ti pa tudi da si kupiš jojobino olje in z njim masiraš ušesa vsak dan.Uglavnem ne razširjaj prehitro.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.