darilo :P

zvoncica • Od: 28.3.2014 • Prispevkov: 2
darilo :P 6.4.2014 19:42
hojla ;D
sej vem de je takih tem tle okow že ful in to sam mi res zej teče voda u grlo Razz
frendica ma u kratke 18ko in mi nevemo kej ji kupt Razz
neki takga odbitga,posebnega,neki Razz
iščemo ku mone sam ne najdemo nč pametnga Razz

hvala za pomoč tistim k se da Razz
zarjicaa • Od: 7.4.2014 • Prispevkov: 6
Re: darilo :P 7.4.2014 22:01
evo jst mam en predlog hahah ampak ne vem če ga boste res uresničile Very Happy torej vem da je mela moja sestra enkrat tak problem in potem so tisti punci prinesle vsaka eno ribico (pa en majhen akvarij gre se zraven) in potem so te ribice imele imena po punci ki jo je prinesla Very Happy
sama nisem še nikoli kupovala takega velikega darila tako da nimam kaj dost idej Rolling Eyes na žalost Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.