SŠFKZ• cloudz
• Od: 14.3.2013
SŠFKZ
21.6.2013 16:35
Živjo!
Sprejeta sm bla na srednjo šolo za farmacijo kozmetiko in zdravstvo pa me zanima predvsem kako je tam? Kakšna je hrana? Se bolj splača it v kakšno trgovino al jest v šoli? Vam je šola všeč? Hvala! • berni751
• Od: 1.6.2013
Re: SŠFKZ
22.6.2013 19:12
js grem tut tja mimgrede kero smer greš? • someone2609
• Od: 25.6.2013
sšfkz
25.6.2013 1:53
js grem tut na to šolo :dd
kero smer greste? a ste bli sprejeti u 1.krogu?kok točk ste mel? • berni751
25.6.2013 13:57
js grem na biomedicino • someone2609
25.6.2013 15:56
neep,grem na farmaceutsko :dd
in tut nevem za nobenga k gre na biomedicino kr je itk sam 1 klas in ja:s pa itak še 2.kroga ni konc tko da.. na upisah bi mogu/mogla rečt da nej ti pokažejo seznam paje:d js sm reku pa so mi ga xx • berni751
25.6.2013 18:28
sej js sm ga tm vidla k jo blo na oglasni deski sam nism tok gledala sm sam za sebe pogledala • melona
• Od: 17.3.2013
29.6.2013 17:38
js sm 3 letnik program kozmetični tehnik..malca je gadna. Tok res najbol bedna. Šola je kr težka sploh strokovni predmeti..profesorji-eni so kul eni ne. Navadn pač.
• someone2609
30.6.2013 18:40
am ej ti " melona" a mi loh sam par stvari poveš.
a je malca res tok gadna kokr praujo,kr js nvem a se mi splača prjaut na malco kr bomo mel zajtrk itak u domu:d a morš met res krokse(une gumaste čeule z lukncami)? in kaj se zgodi če nimaš halje al pa teh kroksou? a je folk dost normaln al so tut kšni ufurani ljudje gor? tenkjuu • melona
30.6.2013 22:48
someone2609 pravi:am ej ti " melona" a mi loh sam par stvari poveš.
a je malca res tok gadna kokr praujo,kr js nvem a se mi splača prjaut na malco kr bomo mel zajtrk itak u domu:d a morš met res krokse(une gumaste čeule z lukncami)? in kaj se zgodi če nimaš halje al pa teh kroksou? a je folk dost normaln al so tut kšni ufurani ljudje gor? tenkjuu lej men osebno malca ni dobra. Sm tut v dicu kjer maš zajtrk tko da če greš na zajtrk neboš lačna..js sm bla prijavlena neki cajta pa pol spet ne in tko..ti se prijavi in če ti nebo všeč se pač odjaviš. Halja in kroksi (mislm ni pomembno al so kroksi al ne..pač taki natikači) so OBVEZNI..če tega nimaš, nimaš kej delat na šoli. Glede tega res težačjo. Tut poleti recimo k je vroče za znort ni nobenga izgovora da halje nebi mel na sebi. Na praktičnih vajah je pa sploh obvezno da jo maš..pa spete lase, če si ženska in maš dolge. Glede folka ti težko rečem..lej na vsaki šoli so ufurani ljudje, normalno. Tut na tej se najdejo kake limke k se ofuravajo, sam lej jih pač ignoriraš. Pač moji frendi so usi kul za zabavo preprosti prec smo se uštekal in tko..fajn je drgač. Je dost stroga šola to..nesmeš met dekoltejev, zavihanih rokavov, pr praksi v šoli morš bit tipitopi in tko..sam lej drgač je pa kul. Upam da sm kej pomagala. • someone2609
2.7.2013 16:13
haha ja pač hvala "melona" am sam še neki. a ti slučajn kej veš če je res da so u 5 štuku neke 3 pike pač da so ene 3 punce klicale duhove in da so se dve ubile ena pa da je u norišnci? pa da loh slišš duha ponoč?pač če ti kej veš o tem če loh poveš k me ful zanima če je kao res k sliš se ful uno creepy :ss haha • melona
3.7.2013 16:28
someone2609 pravi:haha ja pač hvala "melona"
am sam še neki. a ti slučajn kej veš če je res da so u 5 štuku neke 3 pike pač da so ene 3 punce klicale duhove in da so se dve ubile ena pa da je u norišnci? pa da loh slišš duha ponoč?pač če ti kej veš o tem če loh poveš k me ful zanima če je kao res k sliš se ful uno creepy :ss haha hahahahha nasmejov/nasmejala si me resno jooj kok si naivn/a...mah dej, to povejo vsm fazanom. Tut nam so..drgač 5 štuk ja je mal scary kr ni tam nobenga sam se ni nč takšnega zgodil tam gor. Edin ena soba je gor k ena dva skos postlo treseta. If you know what I mean:D to je pa tut vse kar se tam dogaja. • cloudz
• Od: 14.3.2013
8.7.2013 16:46
berni751 pravi:js grem tut tja
mimgrede kero smer greš? kozmetična! • someone2609
sšfkz
22.7.2013 2:21
aam lih ta tedn je pršla pošta.Tko da js sm 1.Farmaceutski B. če je še kdo loh komentira • Adriannaaaaaa
• Od: 16.8.2013
16.8.2013 13:06
berni751 pravi:js grem na biomedicino
jst grem na biomedicino • berni751
16.8.2013 13:22
dej zs pošl • Petarda.
• Od: 1.11.2008
19.8.2013 14:08
berni751 pravi:js grem tut tja
mimgrede kero smer greš? če vrjamš res je da maš 4 menije. sam maš pa skos zdrave obroke. na hočeš dobit hot dog ampak z zelenjavo in s temi stvarmi. če hočš jest pico jo moraš iskat v trgovino. ure ne odpadajo. da špricaš nimaš šans...al pa kasnej ****š • samosgs
• Od: 2.1.2012
28.8.2013 18:30
hahahahahaha ta šola je fuuul glupa majkemi, ure niiič ne odpadajo se spomnim da smo sosolci čakal na eno profesorico in nje doolgo ni blo pa smo se zmenili da bomo tiho in čakal da mine ta ura in nekje cez pol ure je nas zalotila ena glupa in je sla povedat ravnatelici in je ful razburjala in tako da so nam dodelila več ur čakat v šoli (kazen) ofak -.- Malica je took zanič, profesorji so krneki, fuul se učiš za 2, za kemijo so vsi obupni.. ubogi boste res uf no torej povedu sm:D velko sreče v tej šoli ha-ha • ShadowOfMonster
• Od: 7.2.2014
SŠFKZ
7.2.2014 20:16
Lp, naslednje leto se mislim vpisat na SŠFKZ in sicer za zobotehnika... In me zanima koliko točk potrebujem za vpis oz. koliko si jih potreboval lani... in glede tistega izpita, kaj se tam dogaja oz kaj pocnes ce mi lahko kdo razlozi.... pa ce je tezko not prit... saj se mislim s frendom skupaj vpisat pa da pol nebo problema ...
• Tiasikaa
• Od: 9.1.2011
12.2.2014 18:26
Vm bom še jst neki povedala glede šole. Sm laborantka, 3. letnik. In sicer:
1. Malica: res je, preko ene spletne strani si lahko naročas različne obroke. Če nisi zbirčen ti bo všeč, drugače pa sploh ne. Večinoma se 1.letniki vsi vpišejo na malico, kasneje pa se odjavijo. Drugače pa so v našem razredu samo 4je, ki so naročeni. Vsi ostali pa hodijo ven ali pa si prinesemo s seboj. 2. Halja in kroksi: oboje je obvezno. Če pozabiš se pri vsaki uri opravičiš. Eni bojo to normalno sprejel, drugi bojo zakompliceral in si jo morš sposodt v šoli (seveda je za plačat). Pri praksi pa brez nečesa sploh ne gre. Pač nimaš opravljenih teh vaj. Pouk, urnik: večino se začne ob 7.35 in je do 13.45 ali 14.35. 1x tedensko mamo tud popovdne. Ponavadi od 11ih ali 12ih do pol 6ih ali malo čez 6. Manjkanje pri pouku: glede tega je ZELO stroga šola, takoj dobiš neopravičeno. Po nekaj neopravičenih dobiš delo v šoli. Kulturni dnevi in ostali: vsi te dnevi kot so kulturni, športni so po pouku. Skratka na naši šoli ne odpade niti ena ura. Profesorji: eni uredu in drugi ne, kot na vsaki šoli. Drugače sm pa šla tut na sprejemne izpite za zobotehnika, ker pač nism vedla na kero smer nej grem. In sicer to pridš v šolo en dan. Že pred šolo visijo tabele in samo pogledaš v kerem razredu si. Ko prideš tja sam sediš v klopi. Pred vsako nalogo ti da profesorca navodila in začneš delat. Skos je tišina. Delaš pa neki iz stiroporja. Maš mere in vn režš, potem neki iz žice delaš oz. jo oblikujš. Potem greš pa nekam drugm in tm gre vsak posebi notr. No in tuki maš različne barve zob in ti vlečš enga in morš povedat ker je tm. Se prav ugotavlaš barve. So pa čist vsi isti, res težko je. Upam, da sm povedala dost takih stvari k ste jih hotl. Drgač pa komot še prašate. • Lariii
• Od: 13.4.2014
13.4.2014 21:41
A gre še kdo letos na laboratorijsko biomedicino,jst grem... A lahko še uprašam,kako je z zapiski,se da normalno zapisvt,al se ti bl splača sposodt zapiske od višjih letnikou? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.