Vara me!!!!1 | 2 | >>• Jazi90
• Od: 19.8.2013
Vara me!!!!
19.8.2013 11:42
Zivjo!jest mam en ful veliki problem¨!!moja preljuba draga me vara.to sm zvedal od enega dobrega prijatelja in se tudi preprical na lasne oci.ona neve da jest vem.
prosim pomagajte mi • Teika
• Od: 2.6.2013
Re: Vara me!!!!
19.8.2013 12:43
:/ ni fajn. ampak če boš pameten jo boš pustil in si našel novo dekle..
• Jazi90
19.8.2013 14:17
Bi jo ze zdavnaj pustil pa jo mam prevec RAD • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
19.8.2013 16:32
Razumem, dost zoprn, ampak človek mora v takih primerih met rajš sebe in svoje spoštovanje. Torej, vzemi stvari v roke, in jo pusti. Kr ona ti očitno ne vrača takšne ljubezni, kot ji ti daješ....• zua
• Od: 6.6.2013
19.8.2013 16:34
Tut če ji boš oprostil in bosta še zmer skup se boš sprašvou, če ti je zvesta. Pust jo.
• Jazi90
19.8.2013 18:59
kaj pa ce se ji jest mascujem in jo jest prevaram z dvema in vse to posnemem in ji poslem..ali pac kaksnt taksn scenari??kaj mislite kako bi reagirala???
• SmileOnMyFace
19.8.2013 19:05
NE! To nrdi sam strahopetec..... če se ji boš maščeval na tak način, ne boš izpadel žrtev ampak reva, ker si ji nis upu stopit pred fejs in ji povedat kar ji gre....! To res ni nobeno herojsko delo V takih dogodkih, morš ti bit pametnejši in boljši od nje! Povem ti....najblj se ji boš maščeval, če ji boš zares povedu vse kar si misliš o tem, da boš sam zbruhu svojo jezo vn in jo pol pustil da jo peče vest in da je sama s svojimi čustvi. Nauči jo lekcije, da si bo zapomnla za lajf, pa bo tvoja vest pomirjena • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
19.8.2013 19:15
tisto o 2puncah in snemanju lahko nardiš potem ko boš trenutno punco pustil. vem da je lahko rečt pust jo in kok težko to dejansko nardit, ampak ni druge. verjem mi da bo še neki časa skelel, ampak k bo to že delč za tabo se boš sam nasmeju za nazaj upam da boš prov ravnau in ji povedu kar ji gre in jo pustil • Jazi90
19.8.2013 20:52
ja ok mogoc ji tut tega nebi mogo nardit sam postit je pa tut nemorem ker jo mam ful ful ful rad.rad bi da bi to resla.sam zanima me tut ce resim ce bi ona to cez cas naredla nazaj.sam ni mi jasno zakaj to dela.ker ni dobenga cudnega obnasanja in tudi seksama se skos in sex je zakon... ni mi jasno • SmileOnMyFace
19.8.2013 22:29
jah, lej! Če bi js bla na tvojem mestu, bi že prekleto vzela kontrolo pod svoje roke potem pa se enkrat pogovori z njo! poskusi an miren način. povej ji, da veš za vse in naj ti razloži zakaj se gre...ampak....js ti sikreno priporočam, da ji NE odpustiš....človek ki počne taka dejanja pri zavesti, ni vreden odpuščanja in prave ljubezni. vsaj dokler se ne spametuje in prizna ogromno napako.... razumem, da jo maš še zmer rad, ampak to enosatvno morš končat.....ne smeš pustit, da te nekdo tako močno prizadane s svojim obnašanjem • Jazi90
20.8.2013 11:52
ce bi jo zalotu ali da bi ji zasledoval bi pomoje ubil tistga tipa zato nocem to nardit ker toliko besa ki je v meni nocem da pride na dan ker se zna kej hudiga zgodit...njej pa bom se povedal svoje pa nej mal prestudira kaj je nardila in da ce hoce bit srečna pa zadovolna v zivljenu nej neha z tem sranjem...cene se mi bo itaq obrnlo...
• SmileOnMyFace
20.8.2013 17:56
No, vidš.....povedat ji sigurno boš, lahko tudi MALO sprostiš svojo jezo, ampak sigurno pazi da vse ostane na varni coni • slovenc79
• Od: 19.8.2011
23.8.2013 22:02
Jazi90 pravi:ja ok mogoc ji tut tega nebi mogo nardit sam postit je pa tut nemorem ker jo mam ful ful ful rad.rad bi da bi to resla.sam zanima me tut ce resim ce bi ona to cez cas naredla nazaj.sam ni mi jasno zakaj to dela.ker ni dobenga cudnega obnasanja in tudi seksama se skos in sex je zakon... ni mi jasno
hehe.. lej, ne zaljubi se v seksuljo. oprosti da tvoji dragi tko rečem, amapk prej kot sprejmeš, bolje bo. zares. očitno je da njej dol visi za ljubezen, sam seks ji gre po glavi. bod dec, pusti jo. prijatelju pa časti pir, ker ti je dober prijatelj. on ti je dokazal zvestobo. nauči se raje cenit take stvari kot pa dober seks. • mahruska
• Od: 10.11.2012
1.12.2013 22:39
nism brala usga ni se mi dal ampak vidm da vs vecna preprecuje tega zalublenga fanta da jo pusti...glej js sm svojga fanta prevarala enkrat + enkrat skor use sm mu povedala in use mi je oprostiu razlika je a ti punca pove kaj je nardila in ti obrazlozi zakaj je to nrdila...povej ji da ves da si jo vidu in se ti ne zdi lepo od nje da je to nrdila...pol bo pa pogovor o tem steku...nismo vedno punce krive za prevaro...ucasih se ne pocutmo cenjene in iscemo tolazbo v drugem ne namerno prestopmo mejo vrjem vem :/ probita se lepo pogovort brez dretja brez upitja, zmerjanja pa bosta vidla kam bosta prsla stay strong men • slovenc79
1.12.2013 22:46
kadar je načeto zaupanje, gre samo še navzdol. ne vem kaj je point nezvestega in neiskrenga odnosa.
praviš da si "skor" vse povedala.. česa pa nisi? če se v zvezi ne počutiš cenjene, iščeš tolažbo.. hja, varanje ne bo pomagalo. in tud, to ni način s katerim se rešuje probleme v zvezi. če ti kej v zvezi ni všeč, to poveš partnerju, da skupaj rešita ta problem, če se pa ne reši, je pa to pač konec. NIČ ne opravičuje varanja, NIKOL! • mahruska
1.12.2013 22:49
ne ne ne ne • slovenc79
1.12.2013 22:50
a, pol je že bolj jasno NI OPRAVIČIL • mahruska
1.12.2013 22:52
1. glavni vzrok je alkohol in tutmoj vzrok..drugi vzrok vsaj meni opravicljiv ce fnt zanemarja svojo punco jo ponizuje pretepa grdo ravna z njo in je njena edina vidna resitev varanje ker edino tko lahko ''pobegne pred njim'' • slovenc79
1.12.2013 22:55
alkohol ni izgovor rešitev za drugo je pa da gre TAKOJ iz zveze (in najame par pretepačev da zbijejo takega kretena) • mahruska
1.12.2013 22:58
alkohol ni izgovor je pa vzrok ki je vsaj zame vpravicljiv glej ene punce tega ne zmorejo in upajo da z varanjem prikrijejo svojo bolecino + ne govorim da je on tak k ga je punca varala • slovenc79
1.12.2013 23:08
jah, ni, pač če se punca ne zna kontrolirat? sori, sam i don't buy that ja lej, TO JE NAROBE! sploh so pa še kakšne druge oblike pomoči kot pa seks? nvm, psiholog, prijatelj, s katerim se pogovori, družina, itd.. če maš psihično bolečino.. js ne vem kako bi v takem stanju sploh lahko sexal, če sem iskren NI opravičil za varanje • SmileOnMyFace
2.12.2013 15:17
ok, neki ne zastopim in to sm že večkrat opazla pr folku....
če so v tvoji zvezi težave oz. se en počuti odrinjen/nezaželen/necenjen....ZAKAJ VARANJE? kr če so dekleta zares tok naivna, da mislijo da bodo s tem rešile težave in si zabrisale rane k so jih dobile od svojga fanta...se krepko motijo. men sploh ni jasn, od kje tako mišljenje? Če bi js bla fant in bi ugotovila, da sm spala z dekletom k že ma fanta, bi moje spoštovanje do nje hudo znižala. Resno.....zakaj je tok težko se pogovorit?? marsikaj se lahko razjasni. Če pač nisi zadovoljen v zvezi, jo končaš in pol greš naprej neumnosti delat. In to je vsa umetnost! • mahruska
2.12.2013 16:51
okej okej zgleda ne govorimo o isti obliki varanja...js govorim SAMO o poljubljanju kar bi js spregledala/oprostila enkrat najvec dvakrat kr se sexa tice niti pod razno ne bi tega podpirala • slovenc79
2.12.2013 18:30
besede je treba vedno vzet z rezervo, naj bojo samo namigi. pa razmislit je treba o motivih lažnivca. verjet je treba pa samo v dokaze, stvari ki se jih ne da zanikat jaz tudi poljubljanja najbrž ne bi oprostil. če se z drugimi poljublja, ji jaz očitno ne bi bil dovolj, imam pa samo ena usta, tko da.. ni izgovorov. razmišlat je treba s pametjo, kaj delaš, ne pa z nagoni. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.