HELP...ME....PLEASE <3

bowa skp?
ja
71%
 71%  [ 5 ]
ne
28%
 28%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 7

yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 17:44
O.K. no tko je js treniram košarko in jo tuut na splošno obožujem in smo ble s frendicami zadnč u telovadnc po treningu in je bla tm tut moja nekdanja simpatija k se je tipam lih trening začeu no in doslej me ni niti pogledou zj pa skoz nekj vame gleda, k smo tm stale sm mela prou un občutk da en gleda vate (on seweda). No in gremo me u petek boardat in tm seweda tut un, pa tko widš k so šle frendice že gor pa jst tm čakam uspodi (pod žičnco) da mi mt prpele board k smo šle direkt po šol ke in on tm sedi pa je stran obrnjen pa gre tko njegov frend mem mene pa do njega pa mu tko neki reče pa se on tko lepo nasmehne pa obadwa pogledata wame. P k srečam unga njegovga bffja pa tut če njega ni zrawn me skos opazuje

IN ZDAJ VPRAŠANJE?.............kaj si mislte sm mu všeč?????????????
P.S. i still like him XP
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 18:03
in še to: wem d je takh tem na stotine sam PLIS odgoworte k mamo ju3 trening skupi s tipi in morm mal razjasnt te stvari....love yaa <3
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 19:54
yourlove pravi:
in še to: wem d je takh tem na stotine sam PLIS odgoworte k mamo ju3 trening skupi s tipi in morm mal razjasnt te stvari....love yaa <3

ANYONE?
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 20:25
ej nevem no možno je da je v tebe, lahko pa da tudi ne pa se samo kaj zeza al pa te pač gleja ne xD
Tak da nevem, mogoče je mogoče ni xD
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 20:58
yourlove pravi:
yourlove pravi:

ANYONE?

negre tok hitr to XD.. wrjetn do u3 nboš nč kej dost zwedla.. p mal sm se zmedu zj zto k si še negowga frenda zčela omenjat..

aja pa temo si falila.. vzdevki??
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 21:24
zdej december pa 293 tem o love kaj šele bo spomladi..
No ok.
Da te zdej bff tut gleda.
Zdej je že popolnoma jasno, da sta govorila o tebi in da je on tip povedu o tebi bff in zato te zdj opazuje. In veš kaj meni nikoli ne bo jasno? To da vsi tukaj sprašujete "a sm mu ušeč?" zakaj preprosto ne greste do njega in začnite pogovor.. boste videle kako naprej in ali ste mu všeč ali ne.. madona Razz
Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 21:37
Good point.. Strinjam se jasno je da sta govorila o tebi neweš pa kaj.. Kaj pa če si temu prijatelju všeč ? Saj pa neweš.. Lepo se malo pogovarjaj z njim pa boš videla kaj bo..
Re: HELP...ME....PLEASE <3 20.12.2010 23:17
no ja temo sm res falila XP
em ja bf od njega ma punco (mojo sosedo) in sta že en let skupi tok da mu nism ušeč.........pa še ne no nism tko mislila o tem da sta govorila o men lih na tak način in ja skos k ga tko srečam(vidm) me tko gleda pol k pa jst njega pogledam pa hitr umakne pogled p k sm s frendicam tko u skupin p klepetamo se nasmiha pa velikrat ujamem njegov pogled in še bi loh naštevala
P.S odgovor na vprašanje zakwa skoz sprašujemo "a sm mu všeč" ker nismo vse tok pogumne da bi kr direkt do njega šle in ga ogovorile (vem d je bedno sam takšna sm **** ga) <3
hwala usm, pište še kj

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.