Uspeh :)• Love15
• Od: 29.5.2010
Uspeh :)
19.3.2014 14:59
Žiujo Sem dijakinja 4 letnika gimnazije, in v šoli imamo 9 predmetou, in zdej me zanima če kdo slučajno ve (ampak če točno kdo ve) kolk predmetov morm met 3 kolk 4, če imam zaključeno eno dvojko in grem na glasovanje? za odgovor se že vnaprej zaahvaljujem pa še zanima me če je kdo delu splošno maturo, iz kje se je uču, kire knjige so najboljše, kolk časa prej se učit, je matura težka, pač kakršna koli informacija o maturi bi bla dobrodošla,na maturi pa imam (angleščina, matematika, slovenščina, sociologija in kemija). lp • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
Re: Uspeh :)
19.3.2014 23:15
men se zdi, da če bi mela 5 predmetov zaključeno 4, da bi bla prav dobra... ampak nisem pa ziher, rajš nej še kdo drug pove... bi blo pa super če bi mela čimveč predmetov 4 al pa mogoče še kakšnega celo 5 • jajce3
• Od: 2.10.2012
Povprečje
9.6.2014 23:08
Za 4ko bi rabla met ocene 233444444 ali pa 233344445.
Ne razumem pa kako to, da si v četrtem letniku ne znaš zračunat povprečja.. :/ • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: Uspeh :)
10.6.2014 20:22
Nam je bilo rečeno takole: za npr. odličen uspeh moraš imeti eno trojko, potem pa več petk kot štirk. Enak sistem je potem za prav dober: eno zadostno, potem pa več pravdobrih (ali odličnih) kot dobrih.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.