pišem knjigo

vam je kratek povzetek zgodbe všeč? (preberi v prvi objavi v tej temi)
Ja, carsko! XD
66%
 66%  [ 8 ]
Totalna beda.
8%
 8%  [ 1 ]
Ni mi ravno slabo ampak bi lahko blo boljš.
25%
 25%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 12

angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
pišem knjigo 26.3.2012 14:57
Pred kratkim sem se odločla, da bom napisala knjigo. In me ful zanima, kakšna se vam zdi ta tema, pa če imate še kaj predlogov. Smile

Knjigo začnem pisat z glavno junakinjo, ki se kliče Angela. Kmalu bo imela rojstni dan za 15 let. Živi v hiši s starši in eno starejšo sestro. Je čisto povprečna najstnica, ki pa je ful pametna in vse kar vidi ali sliši si lahko za vedno zapomne.
Neke noči začne sanjati sanje o svoji mami, ki pa je ful drugačna od te, pri kateri je že celo življenje. Ta mama je angelska bojevnica in v sanjah Angeli pove, da ji bodo s 15 leti zrastla krila in bo postala popolna.
Ampak Angela misli, da se ji meša, zato se za sanje ne zmeni. Ko pa, ko je le še nekaj dni do njenega rojsnega dneva, na avtobusu zagleda žensko, ki ne izgleda starejša od 25 let in je skoraj identična Angeli, se začne spraševač, če je sama angel ali človek.
Njena zemeljska mama seveda nič ne ve o skrivnostni ženski in Angela bi bila prepričana, da si jo je samo domišljala, če je ne bi videla tudi njena najboljša prijateljica.
Tako pride Angelin 15 rojstni dan. Ko se zbudi, se iz navade pogleda v ogledalo. In ugotovi, da ji iz ramen rasejo bela krila. Prepričana je, da še vedno sanja zato se čisto normalno odpravi v šolo.
Ampak, ko pride domov, ugotovi da ima še vedno krila. Zato jo začne zanimati če sta njena starša res njena starša, ali pa ne.
Po dolgotrajnem brskanju za svojimi dokumenti ugotovi, da je posvojena...

To je sicer bolj ali manj uvod ampak me vseeno zanima, kakšna se vam zdi. Smile Ful me je že strah, kaj boste rekli, ker do zdej nisem še nobenemu povedala, kaj pišem in tako da sem res že vsa na trnih. Very Happy
Re: pišem knjigo 26.3.2012 15:37
dober začetek Smile
me ful zanima, če ti bo uspelo izdat knjigo, če ali ko jo boš napisala. Ker meni je vsebina dobra. Malo me spominja na mešanico knjig Angelogija, Nesmrtni pa mogoče še Hiša noči.
Sej lahko da sploh nisi prebrala nobene od teh ampak jih vseeno priporočam Very Happy
samo upam da ne misliš, da mislim,da si kopirala po knjigah ker po mojem bi se pri vsaki knigi dalo najti koščke drugih knjig.
Ampak tvoja je prav coolska, sploh pa zato, ker v slo skoraj nihče ne piše takih knjig, a spadajo med njpopularnejše na svetu. Wink
In če/ko boš izdala knjigo nas obvedti, ker bom stoprocentno prva v vrsti, da jo prberem Very Happy Very Happy
Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
Re: pišem knjigo 26.3.2012 19:00
Hmmm,se strinjam s prejšnjim komantarjem da so to kopije nekaterih knjig, jaz bi pa zraven dodala še Vilinska pot... moral bi ti pa ratat napisat ene 300 strani Smile ampak lej če se bo prjel. sanjat ni prepovedano.ampak res spominja na one knjige.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: pišem knjigo 3.4.2012 9:44
Zanimiva zgodba.. Very Happy Ti kar piši pa če objaviš knjigo jo pošlji vsem, ki pišemo na ta forum.. Very Happy
Agnes • Od: 1.1.2015 • Prispevkov: 7
Prima 26.3.2015 19:38
Super, zelo mi je všeč1 jaz tudi pišem, samo da ne toliko fantastike ampak bolj ljubezenske romane. Prvo sm napisala v 8. razredu samo da je nisem izdala. Trenutno je v nastajanju še okoli 5 začetkov. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.