Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat?1 | 2 | 3 | >>• Moica
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Kran
Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat?
25.4.2009 13:07
Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v?eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab?e no men ene izmed najbolj?ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho .. Najslab?e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 .. Lp • Jzt
• Od: 7.4.2009
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat?
26.4.2009 9:50
Ghost Ship • xxUsiixFreakxx
• Od: 26.4.2009
• Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
26.4.2009 12:31
... če omenm najprej eno men brezvezno grozlivko... The Ring (1. in 2. del) <-- jst sm se pr tistmu odlomku k pleza ta punčka gor po vodnaku že smejala pol zravn Dobre so pa naprimn Teksaški pokol z motorko (zato k je po resnični zgodbi), Final destination (vsi deli), The Midnight Meat Train, Tokio gore police (to ti je ultranasilna zabava za uso družino xD to se še mal smejiš zravn), One missed call (ampak ne ameriška verzija ampak japonska verzija),... edin tisti deli od filmov Žaga (1,2,3,4,5)...sam te so mi tko tko... jst sm vsak del večkrat gledala da sm razumela za kaj se use skup gre ....s to izjemo da sm jst tko... blond xP Đizuus! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
26.4.2009 12:55
Jzt pravi:Ghost Ship
evo sma že dva pa še bom kero naštudiru • Jzt
• Od: 7.4.2009
26.4.2009 13:20
Pa The UnBorn • xxUsiixFreakxx
• Od: 26.4.2009
• Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
26.4.2009 13:21
ta je tut dobra ja... • Moica
• Kraj: Kran
26.4.2009 20:12
Jzt pravi:Pa The UnBorn
men je pa unborn tko ... občasno umes postane preveč dougočasn • adrijana
• Od: 6.7.2009
8.7.2009 10:09
ulala grozljivke...
najbolše 2 sta: -the unborn - the blair witch project (resnični posnetki so not)- ne priporočam, da gledate ponoči.. • xnobodyx
• Od: 7.5.2009
8.7.2009 16:24
najbolše so definitvno vsi deli Saw pa Final destiation (zdej komi čakam da pride 4-ka pol so mi tko povprečno dobre npr. te: (zdele se jih ful ne morm spomnt) The strangers, The amityville horror (2005 remake; resnična zgodba je drgač), I know/I still know/pa I'll always know what you did last summer, The eye, The happening, hmm, če se še kere spomnem, pa povem no, ena najslabših kar smjih gledala je pa zihr The midnight meat train, res čist me je razočaru film, uhm, pa Prom night recmo, nekak dolgočasn je... tolk z moje strani • limoncello
• Od: 30.5.2009
16.7.2009 21:55
huda grozlivka je unborn, ena najslabših je pa zihr prekletstvo družine bell.....menda je huda grozlivka american haunting...a kdo kej ve o tej grozlivki??..am pa menda je huda ta grozlivka [link] aja a kdo ve naslov ene grozlivke k je kao ena smrt u eni stari bolnici pa mulcom kosti lomi pa take fore..menda je full grozlivka..
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.7.2009 11:32
Cruel world =P
Meni je ful vrei, pa ni tolko krvi pa tega, kar je meni vrei.×d Nastala je po BB, pač kao da pridejo stanovalci v hišo, pa majo vsaki dan neke naloge.. tote naloge pa so pač iz dneva v dan težje, pa pol oni ugotoijo da bojo mogli umret razen enga. No pa pol vsi umrejo ja, vedno po kao čudni poti, ena pa preživi • kachuun
• Od: 17.7.2009
17.7.2009 14:17
limoncello pravi:huda grozlivka je unborn, ena najslabših je pa zihr prekletstvo družine bell.....menda je huda grozlivka american haunting...a kdo kej ve o tej grozlivki??..am pa menda je huda ta grozlivka [link] aja a kdo ve naslov ene grozlivke k je kao ena smrt u eni stari bolnici pa mulcom kosti lomi pa take fore..menda je full grozlivka..
jaa, jzz mislem da vem kira je to ... a je mogoč Fragile(Lomljivo) .. mislem da je ta • Insane
• Od: 12.7.2009
17.7.2009 14:40
The Unborn
Wrong Turn Ring Superstition Psycho Wendigo The Gathering Friday the 13th Shutter The Host The 13th Child Sleepless The Texas Chainsaw Massacre - The beginning Saw The Reaping Alien Land of the Dead Halloween... • limoncello
17.7.2009 22:22
kachuun pravi:
limoncello pravi:
huda grozlivka je unborn, ena najslabših je pa zihr prekletstvo družine bell.....menda je huda grozlivka american haunting...a kdo kej ve o tej grozlivki??..am pa menda je huda ta grozlivka [link] aja a kdo ve naslov ene grozlivke k je kao ena smrt u eni stari bolnici pa mulcom kosti lomi pa take fore..menda je full grozlivka..
jaa, jzz mislem da vem kira je to ... a je mogoč Fragile(Lomljivo) .. mislem da je ta am..ja možn ja..tnx..am je ena kolegica rekla neki o eni gorzlivki ( nwm kko je naslov filma) menda je po resnični zgodbi da k grejo eni študentje nekm kampirat al neki raziskovat k jih pol full straši pa to..sm pa nek u eni reviji prebrala da so hotl posnet en film u enem zapuščenem letalu pa je kao začel strašit..menda da je ena igralka umrla zard tega ( nwm kok je res od tega)..drgač je ful uredu film alien.. • gojko
• Od: 14.6.2009
Re: Grozljivke - katere priporočate za pogledat?
17.7.2009 23:18
[quote="Moica"]Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v�eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab�e no men ene izmed najbolj�ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho .. Najslab�e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 .. Lp • miisa
• Od: 1.7.2009
18.7.2009 11:17
pa zadnje čase ni nobene fajne grozljivke več. stemda kak mesec nazaj sem gledala The Orphanage in je fuuuuul dober film. sem tudi kdaj pa kdaj cviknala. res meni je bil zelo ušeč. tk da priporočam ogled. • ancx4you
• Od: 10.3.2009
18.7.2009 12:19
- Event Horizont
- Hallowen - Mirrors - My bloody valentine - 30 days of night • smoki
19.7.2009 16:41
- boogey man [ ał kk se napiše ] -> moj brt k ma 21 łet pa ni mogu spat tko 1 mesc še brez da bi pogleu pod pojslo al u omaro alneki XD
- house of mirrors .. nwm negledam jih tok k pol nemorm spat XD • limoncello
19.7.2009 17:28
smoki pravi:- boogey man [ ał kk se napiše ] -> moj brt k ma 21 łet pa ni mogu spat tko 1 mesc še brez da bi pogleu pod pojslo al u omaro alneki XD
- house of mirrors .. nwm negledam jih tok k pol nemorm spat XD kaj se pa gre u unem filmu boogey man??... • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
Re: Grozljivke - katere priporočate za pogledat?
19.7.2009 17:39
[quote="simpleeboran"]
gojko pravi:
Moica pravi:
Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v�eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab�e
no men ene izmed najbolj�ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho .. Najslab�e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 .. Lp meneeee menee tui • gojko
• Od: 14.6.2009
19.7.2009 21:50
simpleeboran pravi:
limoncello pravi:
a ni to ta scena k ta otrok se pogovarja s temu fotram in ta otrok odrasca in fotr se see kr pogovarja usak dan enkat pa ta otrok vidi na grobu da je ubistvu ta moz ze 9 let mrtu
smoki pravi:
- boogey man [ ał kk se napiše ] -> moj brt k ma 21 łet pa ni mogu spat tko 1 mesc še brez da bi pogleu pod pojslo al u omaro alneki XD
- house of mirrors .. nwm negledam jih tok k pol nemorm spat XD kaj se pa gre u unem filmu boogey man??... boogey man je Črni mož po slovensko • omeqa
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 17:35
jaz priporočam:
saw (1,2,3,4,5) ladja smrti • malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.7.2009 19:01
twilight ni najbol grozljivka gre pa o vampirih
• addicted
• Od: 22.7.2009
22.7.2009 1:26
meni je najhujša shutter... gre se od duha ene šjore k straši en par, u glavnem tistmu k so všeč grozljivke v zvezi z duhovi ful priporočam! jst sm bla presrana! • disketa
• Od: 26.7.2009
13.8.2009 15:47
adrijana pravi:ulala grozljivke...
najbolše 2 sta: -the unborn - the blair witch project (resnični posnetki so not)- ne priporočam, da gledate ponoči.. pa dej no pa ne da verjameš, da se je to res dogajalo? XD to so si samo izmislili, sijajna marketinška poteza, ni kaj posnetki pa delujejo tako resnično zato, ker so to snemali z navadno kamero in igralci niso vneprej vedeli, kaj jih čaka.. recimo ko je una scena ko en zgine oni res niso vedli da bo zginu in so zato tudi lažje zaigrali strah. in tako če pogledaš je res neverjetno, da bi potem to kamero kdo našel, če bi bilo vse res.. ker jih v zadnji sceni nekaj napade v tisti hiši, ane.. in zdej če bi nekdo hodil po njihovi poti ne bi mogel najt kamere, ker bi tudi njega kaj napadlo.. sploh pa se zdi res neverjetno, da greš recimo na sprehod v gozd, zalutaš nekam v 3 krasne in poleg trupel najdeš kamerco ki jo potem čisto v izi odneseš domov in pogledaš posnetke, nato pa se jih odločiš prodat kaki filmski hiši.. LOL no XD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.