dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv

hodiš/poznaš ta dom? in to šolo?
ja..ja
0%
 0%  [ 0 ]
ja..ne
0%
 0%  [ 0 ]
ne..ja
100%
 100%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 3

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv 22.2.2014 14:39
hej.. mene pa zanima,če bo kdo šel naslednje leto u dijaški dom lizike jančar u mariboru,al pa če je že tam? če bi lahko prosim kdo povedu,kak je kaj tam,a se lahko učiš, kakšna je kaj hrana,če so res takšna "čudna" pravila, kot da bi prišel v samostan.? kolko ljudi,ali sob ima eno kopalnico? 

jst bom letos konc,kr že končujem eno srednjo šolo..ampak grem zdaj naprej u maribor naredit defercijalne izpite,potem pa kar u 4.letnik .. je mogoče kdo iz frizerske pa bo šou 3+2 živiljsko prehranski tehnik? (kar v 4.letnik)..

al pa tisti,ko ste na tej šoli,kaka je kaj šola,učitelji,pouk,dijaki k hodjo tja? hrana v šoli?bi lepo prosila,da mi kdo odgovori,in pomaga..kr je mene ful strah it u dijaški dom,kr same slabe stvari slišm,od mojih zdejšnih sošolk,da me učasih že kr mine.. :/

hvala za kakršne kol nasvete že u naprej.. 

Nazadnje urejal/a nimamidej 24.2.2014 12:52; skupaj popravljeno 1 krat
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv 23.2.2014 12:52
haha ne hodi v liziko ... jas še eno leto nisem zdržala tam... dobro, prvi letnik še mogoče gre skozi pa drugi, tretji pa četrti pa fix ne ker si omejen tak kot nevem kaj. (razen če si od doma navajena da ti skoz nekdo govori kaj moreš naredit pa kdaj moreš bit doma pa vse natančno povedat kam greš itd, če ti skoz gnjavijo doma ok, jas tega nisem navajena pa sem skoraj živce zgubila tam haha tak da odvisno kaki človek pač si) . jas sem taka da me skoraj nič ni doma, skoz se družimo vzunaj, kake ure tudi konstantno prešpricamo itd, če si taka ti priporočam da ne greš v liziko Razz (pol je bolše kaki hribar, pa se pač z busom voziš do šole, sem mela par takih sošolk Smile ) .

drugač pa tvoja vprašanja: učiš se lahko, če se ne moreš v sobi greš v učilnice (v prvem letniku moreš obvezno hodit v učilnice hahaa) , hrana je še kr ok, ja pravila so res čudna in pretirana, v sobi so 3 ali 2 in na vsakem hodniku je ena kopalnica Smile če imaš možnost ti priporočam da si vzameš novo sobo z dvema ležiščema, ker stare sobe so katastrofa pa za 3 je ena sobica tuji miljonkrat premala.

ne hodim na živilsko, drugače pa za to šolo velja da hodijo večina samo gusteki Very Happy
Re: dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv 23.2.2014 14:10
hvala za odgovor! Smile
..drgač nisem rekla da grem 100% sam informacije zbiram,. kr tam na informativnih dnevih ti kazejo pa govorijo,kot da so najmanj zlati.. -.-
+ka mi prosim poveš ka pomen beseda gusteki? Smile
hvala Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv 24.2.2014 10:33
no to so ti informacije (: zlati ja Very Happy gustek je oseba ki je rahlo čudna, pač joj nevem kak naj to razložim haha pač da si gustek taki smešni ... večina hodijo na toto šolo tisti ki nimajo glih dobrih ocen v oš, ki jim gre v šoli malo težje itd. drugače se pa napiše živilsko, brez j-ja Smile
Re: dijaški dom lizike jančar maribor-sš za prehrano in živilstv 9.3.2014 14:58
hvala.. Smile še kdo?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.