kontracepcijske tablete yaz, MENSTRUACIJA• nelci
• Od: 5.2.2012
kontracepcijske tablete yaz, MENSTRUACIJA
28.2.2014 13:04
hejhej...
js že imam te kontracepcijske tablete od novembra, nazadnje sem imela menstruacijo v začetku januarja. potem sem pozabla vzet eno tabletko-> 17 dan, in nato sm se držala navodil (pisalo je da vzamem tabletko takoj ko se spomnim, in nato bele tabletke zavržem in začnem z novo škatlo) zraven je pisalo da dobim naslednjo menstruacijo šele ob naslednji škatlici ko bom začela jesti bele tabletke. to sem tudi storila. včeraj sem začela z belimi tabletkami, ampak mestruacije še kar ni. imela sem tudi spolne odnose, ampak sva z fantom uporabljala zraven vedno kondom, ki ni počil. Danes sem šla brati v navodila in piše da če ne dobiš menstruacije ko vzemaš bele tabletke, je velika možnost da si noseč. Zdaj mi pa ni jasno kako bi lahko bila jaz noseča če uporabljava dvojno zaščito? in vedno sem vzemala tabletke. prosim izkušene, pomagajte mi, ker me res skrbi! kolikor pa jaz vem so te tabletke 99.9% da si zaščiten pred spolnimi odnosi. Najlepša vam hvala za odgovore, če mi bo kdo znal pomagat! • malimuc
• Od: 28.2.2014
HEJ
28.2.2014 13:49
ne sekiraj se, ob jemanju tabletk se tudi kdaj pa kdaj menstruacija zavleče, ni nujno da je pravočasna, lahko ti kr zamuja, si lahk brez skrbi, če ne pa idi v dm in kupi tester so poceni okol 2 eura
dijo • nelci
• Od: 5.2.2012
Re: kontracepcijske tablete yaz, MENSTRUACIJA
1.3.2014 13:33
ja, ampak men je vseen čudn kak je možno da je že tok dovg nimam?
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
Re: kontracepcijske tablete yaz, MENSTRUACIJA
1.3.2014 22:36
jaz sicer nimam tabletk.. ampak možno da je kriv stres in ti zato zaostaja... če maš mogoče kak stres al pa pač če te skrbi preveč tud glede nosečnosti..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.