Darilo za anti-žurerja :)

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Darilo za anti-žurerja :) 20.2.2014 16:29
Jaz imam pa tako situacijo...
Kolega bo v parih tednih star 17 let. Z prjatli smo se menil da bi mu neki pripravil alpa dal skupno darilo, ampak mamo mal šibke ideje :/
Point je da ta moj kolega ne žurira, ne mara klubov, ne pije, ne kadi... je dosti socialen samo na drugačen način Wink je tudi dober umetnik, hodi na tečaj risanja, rad ima animeje in je totalen gamer Smile

razmišlamo v smeri zafrkancije da si bo to darilo in rojstni dan dobr zapomnu Wink
+sem že gledala po forumu za starejšimi objavami ampak se mi je zdel da se jih je veliko nagibal bolj k zabavam, žuru, popivanju in plesu lepotic Laughing v mojem primeru to ne bi vžgalo :/

Če imate kakršnekoli ideje alpa če se spomnite kakšnega darila k ste ga vi dobil alpa podaril, bi vam bila hvaležna Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.