Praznina po koncu zveze...• PatrickStar
• Od: 18.2.2014
Praznina po koncu zveze...
18.2.2014 23:53
Niti ne vem kako začeti... Mogoče je dobro da povem, da sem bila že kot otrok zelo pesimistična in nagnjena k temu, da škodujem sama sebi na takšen ali drugačen način. Spoznala sem fanta, ki mi je dajal občutek, da sem se končno zbudila in začela živeti. Res, od tistega dne, ko sem ga spoznala, svet ni bil več sive barve. Bil je točno tisto, o čemer sem sanjala več let. Vse je šlo super, on se je do ušes zaljubil vame, jaz pa vanj in vse je bilo preveč presneto lepo da bi bilo res. Zdaj, po skupaj preživetem letu in pol, pa se mi zdi, da se najina zveza končuje. In na smrt me je strah. Že več mesecev sem jaz spet stara jaz. Na prste ene roke bi lahko preštela dni, ko se nisem niti enkrat jokala. Nimam problemov s tem, da sem sama, torej se ne gre le za strah pred osamljenostjo in samoto. Stvar je v tem, da nočem izgubiti njega. Ne maram večine ljudi in ne navežem se skoraj na nobenega, a ko se gre zanj, se mi zdi kot da je postal del mene. Res, da ga malce branim in da sem tu zamolčala kar nekaj precej grdih stvari, ki so se zgodile zaradi njega. Če bi dobila 1 cent za vsakič, ko mi je kdo rekel, da si zaslužim boljšega, bi bila bogata. Ampak, nočem boljšega. Nočem nikogar drugega.
Sploh ne vem, za kako pomoč vas pravkar prosim. Samo zanima me, če me kdo razume.. Ker jaz se namreč ne. In vesela bi bila kakršnegakoli odgovora. Ker se mi zdi, da je moje celo življenje samo ena velika praznina. Toliko časa sem bila žalostna, da žalosti ne dojemam več kot negativno čustvo. Kar pa tako ali tako ni važno, saj zadnje čase ni prisotna niti ta. Ne čutim nič. Samo... zdi se mi kakor da del mene manjka in da še večji del mene odhaja. Ne znam razložiti in tega verjetno tudi nihče ne bo prebral. Imam pa vseeno vprašanje: sem trapasta, ker tako slepo verjamem v ljubezen, da se je oklepam, čeprav mi škoduje? • miisk
• Od: 15.5.2010
Re: Praznina po koncu zveze...
19.2.2014 9:44
Da si trapasta, tega ni treba met u glavi. Ljudje smo si različni, smo taki ki smo tako redko slabe volje, da nas sploh noben ne pozna ko smo žalostni, smo ljudje, ki smo žalostni nonstop... Sicer česa takega še nisem slišala, bi pa mogoče lahko naredila kej koristnega zate Probaj si uzet uro, dve, tri... cel dan, namesti se, tako, da ti bo fajn in nevem, ne začni razmišljat, užgi si musko, beri knjigo, igraj igre, in sčasoma boš začela razmišljat, in takrat se samo prepusti. Pr men to zgleda tako, da se večkrat kr nekam zagledam in razmišlam, oziroma bolš rečeno, kr neke ideje mi letijo po glavi, in zgleda, kot da mi nekdo nekej govori ( na podoben način no, neznam povedat Poskusi razmislt,. Sploh pa razmisli, kaj use imaš dobrega u življenju. Če maš možnost it vn s prjatlcami ( al pa samo z eno k ti je najbl pr srcu ), ko se te začne lotevat ta slaba volja, se obleci in pejdi, če ena žau nima časa pokliči drugo. Se s čim ukvarjaš ? Hodš že u srednjo šolo ? Te kašna stvar posebej zanima ? • PatrickStar
• Od: 18.2.2014
19.2.2014 15:53
[link]
Drugače pa me zelo veseli tvoj odgovor. Če te že zanima, poizkusila sem si omisliti že veliko raznih hobijev, pa nikakor ne najdem takšnega, ki bi me zanimal malo dlje kot eno uro. Dvomim, da so leta pomembna, a vseeno ti povem, da bom srednjo šolo letos končala. • miisk
• Od: 15.5.2010
19.2.2014 22:39
Mogoče, bi res lahko poskusla tisto o " razmišljanju " mogoče ugotoviš kej, kar te bo presenetlu ( pač da boš ugotovila kej sama o seb ). A veš una fora, k zutrej ustanš pa se nasmejš, zapoješ kašn prehud komad in se usem smejiš še ceu dan, pa čeprou ti gre mogoče kej narobe. sprosti se, probej to nazadnje kar sm ti rekla. Muzika vpliva na tvoj dan, vrjemi. Fantu pa mogoče zjutraj napiši nekej iz srca, kar ti prvo pade na pamet ko se zbudiš K si umivaš zobe, poj pa se glej u špegu nevem haha smej se, razmišlej o najbl neumnih stvareh, k si jih nrdila Js ti želim, da ti bo lažje in da se rešš te depresije, ki je lahko samo del obdobja saj veš [link] • bojana
• Od: 25.9.2008
27.2.2014 23:05
Hej!
Ravno danes mi je na pot prišel tale stavek psihologa Junga: "Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakes." Žal se vedno izkaže, da se za resnično rast in pri iskanju osebne sreče moramo soočiti sami s sabo. Ne moremo računati na to, da bo neka druga oseba, naj je še tako pozitivna in dobra do nas, lahko pozdravila našo žalost, ki jo nosimo v sebi. Povsem razumljivo in prav je, da ti kdo pri tem pomaga, seveda. Poišči to pomoč (psiholog, svetovalec), a kjub boš morala sama kopati po sebi in si na kakšna vprašanja iskreno odgovoriti. Kar pa mislim, da ne bo tako težko, saj je jasno, da se zavedaš svoje težave in se želiš spremeniti. Ob tej priliki se spomnim knjige Ljubezen in duhovna rast. V srednji šoli sem imela podobne težave kot ti in sem jo prebrala na pobudo šolske psihologinje - kar pomeni, da ni nek new-age mambo-džambo. Ti jo priporočam v branje. Veliko sreče in iskrenosti do sebe ti želim pri spoznavanju same sebe. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.