Vprašanje za fante ;))

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Vprašanje za fante ;)) 7.12.2013 8:14
hejlaa ;D...mam eno vprašanje za fante in je tt v zvezi z fanti..uglavnem mam sošolca/kolega..ki me skoooos zafrkava,sošolke so že rekle da je ppszalo malenkoost nesrmno čeprav se mi ne zdi tko..sej ne rečem da drugih sošolk ne zafrkava sam mene nekak najbol..peresenco mi vrže čez okno,čigumije krade,oblači mojo jakno,govorin mi nwm kake bedaste izjave..
in zdj me zanima če je mogoč možnost da bi mu bla všeč,k on men je in to füül,pa tut to on ve ampak ma punco..
Sej vem da je to odvisno od vsazga fanta.posebej sam vseen me zanima mnenje
HF Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Vprašanje za fante ;)) 7.12.2013 9:32
Nism fant, ampak moje mnenje je, da obstaja sam 2 možnosti:
a.) kreten je, k mu je dolgčas v lajfu in mu je zato udaril na otročje.
b.) ne sanja se mu, kako osvajati dekle in zato dela gluposti tko k 10 letni fantki + ne upošteva dejstva, da če si v zvezi naj ne bi osvajal drugih.

zdj pa čis odvisen od tebe. Kok ti pališ na to? ampak...on je v zvezi, zato ti ne priporočam, da maš karkoli z njim, dokler on neb bi bil samski in bolj odkrit s svojimi čustvi. pazi, da nau une pustu sam zarad tebe...

Pa sej smo se fantje in dekleta ŽE OD ZDAVNAJ zmeraj neki hecali, dražili, jezili eden na drugega. mogoč je to clo čis normalno za tvojga sošolca Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Vprašanje za fante ;)) 7.12.2013 14:58
če si mu ali pa ne, mulc definitivno ni dovolj zrel, da bi imel punco Wink uboga ona. očitno jo ima sam zato da jo lahko reče da jo ima. (ona pa vprašanje če za to sploh ve)

uglavnem, ne sekiraj se, takega otroka si ne želiš za fanta, ker ti bo samo pogled na druge tipe okrnil.
petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Re: Vprašanje za fante ;)) 28.2.2014 8:51
jest mislm, da je ful otrčij in nima pojma kako se punce osvaja. če mene vprašaš se zanga sploh nebi več zanimala. pa tud če ti je še tko všeč. praši ga kok je str. reč mu da to delajo pet let stari otroc, pa boš pol vidla kko bo reagiru.
anotherhornyteenage • Od: 12.2.2014 • Prispevkov: 19
Re: Vprašanje za fante ;)) 1.3.2014 1:00
Se strinjam z ostalimi odgovori, k mi sploh ni jasn kuko lahka tip to dela pr telih letih.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.