Fantje, kaj vas vzburi?

irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Fantje, kaj vas vzburi? 24.2.2014 22:39
Iz radovednosti postavljam tole temo... Zanima me, kateri gibi, besede, karkoli... Vas fante najbolj napali Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fantje, kaj vas vzburi? 25.2.2014 2:16
sem prestavil na sex forum Very Happy
petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Re: Fantje, kaj vas vzburi? 28.2.2014 9:34
Samo za fante ali tudi dekleta?
anotherhornyteenage • Od: 12.2.2014 • Prispevkov: 19
Re: Fantje, kaj vas vzburi? 1.3.2014 0:57
Ja men osebno je ful fajn pač če punco tko ''umazano'' govori, v seksualnem smislu. Pač da nasploh namiguje na spolnost, da se me kdaj tko dotika Smile
doctor • Od: 10.4.2014 • Prispevkov: 18
Re: Fantje, kaj vas vzburi? 13.4.2014 18:45
Dirty talk definitivno. Pa kakšno ootipavanje in lizanje haha
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Fantje, kaj vas vzburi? 24.6.2014 0:43
Sej ni nc narobe, ce se ena punca kej napise ane? Wink
Se pridruzujem doctorju-dirty talk je zakon, men je to najboljsa mozna predigra ;D drugace me pa przge tut ce samo preprosto vem, da je fnt potrebn in si me zeli. Smile usec mi je, ce lepo disite, njam! Ce zavoham ala kksn axe dark chocolate, ste totalno oplel hh Wink
plamen • Od: 28.7.2014 • Prispevkov: 1
v 69 28.7.2014 9:16
Mene najbolj rajca da greva s punco hkrati v polozaj 69 potem pa se hkrati lizeva tik do vrhunca potem pa se umirima potem pa se enkrat tako nato pa me ona zajaha in jaz v njej eksplodiram

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.