Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo?

Verjamete v....
..Duhove
9%
 9%  [ 1 ]
...Vampirje
0%
 0%  [ 0 ]
...Reinkarnacijo
27%
 27%  [ 3 ]
...Posmrtno življenje
9%
 9%  [ 1 ]
...Ne verjamem v nič od tega
9%
 9%  [ 1 ]
...Verjamem v vse našteto
45%
 45%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 11

malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo? 22.7.2009 20:11
VeRjAmEtE V DuHoVe,VaMpIrJe,ReInKaRnAcIjO...?
Se VaM Je Že KaJ TaCgA ZgOdIlO vaM AlI SoRoDnIkOm,PrIjAtElJeM...?

No JaZ VeRjAmEm V DuHoVe In ReInKaRnAcIjO No V VaMpIrJe Pa BoL TkO TkO.Se Mi Je Že ZgOdILo Da SeM SlIšAlA TrKaNjE Pa Ni NiKoGaR BiLo.Pa TuT 2 MeSeCa PrEdEn Mi Je BaBiCa
UmRlA Se Mi Je SaNjAlO 2x V RaZmIkU 1 MeSeCa Da Je UmRlA PoL Pa Je ReS.
Pa Še Je TaKiH ZgOdB SaM Se Mi Ne Da PiSaT. Very Happy
Re: Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo? 22.7.2009 20:52
AjA Pa HvAlA Za V NaPrEj
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo? 22.7.2009 20:54
letos smo dobli novo sošolko, ki se ji nonstop neki čudnga dogaia...fora je pa v tem, da 1 dan predn nam je učitlca rekla da dobimo novo šošolko sm to sanjala...in to točno njo...čist ista je bla v sanjah...pol pa drug dan v šoli...dobli bote novo sošolko...pol pa vsi debelo mene pogledal...ka sm vsem povedla ka sm sanjala Shocked ...ta je bla dobra...

pa še je takih...sam bol neprijetnih pa bolš da o tem ne govorim...
limoncello • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 17
Re: Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo? 22.7.2009 21:10
pokerface pravi:
letos smo dobli novo sošolko, ki se ji nonstop neki čudnga dogaia...fora je pa v tem, da 1 dan predn nam je učitlca rekla da dobimo novo šošolko sm to sanjala...in to točno njo...čist ista je bla v sanjah...pol pa drug dan v šoli...dobli bote novo sošolko...pol pa vsi debelo mene pogledal...ka sm vsem povedla ka sm sanjala Shocked ...ta je bla dobra...

pa še je takih...sam bol neprijetnih pa bolš da o tem ne govorim...

dj povej kaj se ti je groznga zgodil..k tut sama sm doživela dost grozlivih stvari k mi je dedi umru...fak smm bla presrana..
Re: Vrjamete v vampirje.reinkarnacijo..?Se je kaj tacga zgodilo? 23.7.2009 15:29
MeNi Se Je VeČkRaT O ČeM SaNjAlO PoL Se Je Pa To ZgOdLo.Al Pa Da SeM MiSlA Da SeM Že KaKi KrAj ViDlA

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.