PREDŠOLSKA VZGOJA• maribornina
• Od: 18.1.2012
PREDŠOLSKA VZGOJA
11.2.2014 17:24
hejj, zanima me če je kdo hodil ali še hodi v srednjo šolo 3.gimnazija smer predšolska vzgoja. Kako se ti zdi tam? se je veliko za učit? kateri inštrument moraš znati igrat? in pa... se lahko vpišeš na to šolo tudi če nimaš posluha? in kam potem dalje študirat?
hvala • nikkka
• Od: 8.4.2010
Re: PREDŠOLSKA VZGOJA
15.2.2014 18:16
Hej. Šola kot šola.., vsako leto maš malo prakse v vrtcu,..
Vlko za učit? ne glih no, jaz se ponavadi zadnji dan pa mam 4,5.. ampak kak kdo no.. ni nekih težkih predmetov(za moje pojme). V 1. pa 2. letniku smo špilalali klavir, 3. kitaro, v 4. pa špilamo klavir pa kitaro pa še pet morš.. tak da je mogoče boljše če maš pposluh, ampak če ga nimaš tud gre (jaz ga nimam).vpišeš pa se itak lahko če ga nimaš..inštrument pa tudi če ga prej niši igral, kr se itak tu učiš (15 min na tedn ga maš, pa ti kaj pokaže, pol pa doma vadiš, pa drugič pokažeš..pa skos tak no..) • splca
• Od: 23.9.2010
17.2.2014 21:46
Hej... jaz hodim v predšolsko, na eno drugo šolo. ... Zdaj sem v 4. letniku. Ja, jas v prvem letniku nisem mela prakse, mogoče samo kaki dan. V 2, smo meli cel teden, v 3 pa maš vsak teden, tako tudi v 4. ...Glede inštrumenta je tako, mi smo se na začetku odločili, kateri inštrument želimo igrati, jaz sem za kitaro.... Učim se tak, tak,... če je kaka zahtevna snov malo več, drugače pa malo preberem, pa pišem 4. Glede posluka je pa tak, ..jas nimam kaj preveč dober glas in tak, pa gre, saj profesori ti pomagajo pa tak ... jaz sem, zdaj pred odločitvijo, glede študija, vendar najverjetneje ne bom šla to naprej, ....moje sošolke pa bodo, ... vpišeš se lahko s poklicno maturo. ...tak da je fajn.
• maribornina
• Od: 18.1.2012
17.2.2014 23:14
Hvala za odgovore..verjetno bom tudi jaz sla na to solo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.