Sem upravičeno ljubosumna na sošolko?

Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Sem upravičeno ljubosumna na sošolko? 27.2.2014 19:15
hei...jst mam en problem: ljubosumje...mam fanta...in mam eno sušolko...pač ta sušolka k me je spuznala in je vidla da mam fanta me je skoz spraševala kko mu je ime..pol se je to stopnjeval...ga je nasred hodnika k me sploh ni blo zravn neki spraševala...in pol je še začela tko nwm no men se zdi da gga ona prca..pač doskrat se pojav k sva midva skupi pa kr neki teži ukol, pol če jo srečava na cesti pride do naju in njega tko z ramo "butne" ob ramo...in vidm da on tut mal uživa u tem..me mal skrbi ker sama pr seb vidm da sm paranoična že nasplošno če se ga kkšna druga ženska dutakne alpa ubjame..pač men to res ne diši...vem da sm doskrat ljubosumna ampak si res ne znam pumagat...sam mam pa en tak filing da ona neki namerava..ker mi je enkrat pravla da je svojga biušiga prpravla na to da je z njo zamutil k je biu on u zvezi..in ja glede na to da je ona kr dost slut me en mičkeno malo skrbi..mnenje?!
de111 • Od: 18.9.2013 • Prispevkov: 26
Re: Sem upravičeno ljubosumna na sošolko? 27.2.2014 19:33
meni se zdi da una osvaja tvojga fanta.. reci ji da nej vaju lepo pusti pri miru!
Urska1D • Od: 17.9.2013 • Prispevkov: 17
Re: Sem upravičeno ljubosumna na sošolko? 27.2.2014 21:48
osvaja tvojega fanta.
povej ji, da ti to ni všeč, če ti bo zamerla ti pač bo, sam mislim, da ko boš ji to rekla, da bo nehala:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.