razmerje

tommie • Od: 14.4.2014 • Prispevkov: 1
razmerje 14.4.2014 20:48
zdravo ! skratka jaz mam nekaj problemov s tem fantov, pač tko je blo pred dobrimi tremi leti sva začela mutit, pol sva dve leti hodla pol sva bla pa pou leta do zdaj frenda. in pač tko jst sm zdaj spoznala da pač še vedno veliko čutim do njega pač v ljubezenskem smislu, on se je pa tud obnašu tko ko da mu še vedno neki pomenim, med poukom me je vedno gledal, pač hodu je z mano v knjižnico vsak dan, pač tko kadar sem bla slabe volje me je vedno skušal razvedrit, pač vedno se je do mene obnašal kot da je še vedno zaljubljen vame. in sem jaz se odločla da naredim nekaj glede tega ker sem ga pač res pogrešala ( vmes sva se pred enim tednom še nekaj skregala ) in sva se skušala pobotat to soboto in pač tko ves dan je u čokoladnici pa na ekskurziji za mano hodu pa z mojimi frendicami, tud v shopping v gratzu pa tko ves čas se mi je nasmihu, me vedno pohvaliu, in pol sve z eno frendico tko se sprehajale in mi je rekla da je njej reku da pač nič več ne čuti več do mene. in sem se logično zjokala, potem sem se pa eni drugi frendici izpovedala in mi je pol rekla da je on rekel da še ni pripravljen na zvezo pa da naj ga še nekaj let počakam. tko da zdaj ne vem kaj naj naredim, ali naj čakam nanj, prebolet sem ga skušala že prej pa mi nikakor ni šlo, vedno je v mojih mislih in pač sem zadnje čase zlo depresivna zarad njega, komi kej jem ker mi nič ne paše itd., pa ne vem kaj naj naredim...
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: razmerje 15.4.2014 3:07
škoda da se tok zaljubite v tipe, ki ne vejo kaj hočejo in vas hočejo smao izkoristit. torej, tip se hoče par let gonit okol in sprobavat druge punce, ko se bo pa naveličal se bo šel pa k tebi mal pocartat?
ni te vreden. pozabi ga, čimprej. zdi se nemogoče ampak ko ti bo uspel se ti bo zdel nemogoče kako ti je bil lahko kdaj všeč. spoznavaj nove fante.

uporabi pa izkušnje v svoj prid - če bi rada zvezo, NE MUTIT. končalo se bo tako da se boš navezala in bo tip potem manipuliral s tabo. v zvezi boš dobila vse, ljubezen, seks, razvajanje, vse. samo varat ne smeš z drugimi, na kar pa niti pomislila ne boš, če boš srečna s fantom in ga tudi cenila. samo pri spoznavanju bodi previdna. ne se delat nedosegljive, samo spoznavaj, vzemi si čas, ne takoj poljubi in cartanje.

vzemi si tole priložnost kot čas za pozitivne spremembe. ne bod depresivna zarad enga butla (sori sam je res) ki mu je ratal da te okol prsta vrti. bodi močna Wink začni zdravo jest, telovadit, ukvarjaj se s čem. sami pozitivni učinki, boljše počutje, zdravje, samozavest.. Smile

zavedaj se da je to samo majhen dogodek, ki jih bo v življenju mnogo, še velik hujših, pa tud velik prijetnih. predvidevam da si še zelo mlada in se ti vsak tak dogodek zdi kot da se je življenje na glavo obrnilo. ampak, ni se Smile samo problem ki ga je treba odpravit. na koncu bo pomembno samo to kaj se od tega naučiš.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: razmerje 15.4.2014 18:46
okrog 19

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.