barvanje las - prameni? :)

brezimena69 • Od: 7.8.2013 • Prispevkov: 51
barvanje las - prameni? :) 23.1.2014 21:31
pac mene pa zanima letos mam birmo.. aprila.. in js bi si barvala lase na blond pramene pac postopoma in zdej mam rjave lase.. in mami je rekla da bi ze nasledn mesec sla po par pramenov in to pa ce mi lahk kdo pove kk bo pol to zgledal od zacetka pa kk je to nasploh?

pa ful me je strah da bi me pol u soli gledal cudno

hvala xoxo
goodgirl69 • Od: 13.12.2013 • Prispevkov: 6
Re: barvanje las - prameni? :) 25.1.2014 16:27
hej js sm isto stara ko ti in sm se šla na začetku šol. leta barvat iz rjave na blond sam sm šla kr celo glavo kr bi mi drgač ful čudn izpadl. Lej če maš res svetle rjave lase pol si nared pramene kr bo pomoje vredu izpadl če maš pa navadno rjavo al pa temno pa raj ne.. je pa tud odvisn kok fejst si jih misliš posvetlit.. [link] eto tu maš en primer kak pridejo prameni nekterim
Marjetka16 • Od: 23.10.2012 • Prispevkov: 2
Re: barvanje las - prameni? :) 26.1.2014 15:26
Pri pramenih je samo to problem da veckart ko si jih das vec raylicnih barv imas na glavi..
brezimena69 • Od: 7.8.2013 • Prispevkov: 51
Re: barvanje las - prameni? :) 28.1.2014 0:01
hvala vama :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.