prosim pomagajte, punce!• Urska1D
• Od: 17.9.2013
prosim pomagajte, punce!
15.1.2014 20:16
heii!
jaz sem se včeri brila, tam spodi, kr tko na suho in zdej me vse srbi, pa vse me pika, pa tko, ker se nism čist do konca pobrila...prosimm mate kakšn prdlog, kako to srbečico, pa pikanje preprečiti? obstaja kakšna krema za to? al kaj naj nardim? js te na to britje vreveč ne razumem, kako to sploh gre? res se vam iz srca zahvaljujem za usak odgovor. hvalaaaaaaaaaaaaa pa prosim pomagite mi!! • ulala
• Od: 28.10.2013
Re: prosim pomagajte, punce!
15.1.2014 22:33
Brij se v smeri rasti dlak, se pravi če dlake rastejo dol, se brij navdol ker boš s tem preprečla pikice • slovenc79
• Od: 19.8.2011
16.1.2014 14:48
pazi samo da nimaš vraščenih dlak. brij se tako kot ulala pravi. dodal bi samo še to, da mora biti dlaka odrezana vsaj v liniji kože. ne smeš pritiskat, da bi jo odrezalo več, ker takrat lahko čez zraste koža - vraščena dlaka.
in s peno je bolj udobno • someday
• Od: 2.7.2013
22.1.2014 0:57
Britje na suho je najslabš res, razražena koža čist, vse te peče in tako. Kot že ostali odgovori pravijo se čist strinjam z njimi kkšna pena ženska za britje, milo? Pač pod tušem. In potem kakšna vlažilna kremca ja |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.