prosim za nasvet....• 324
• Od: 23.5.2011
prosim za nasvet....
27.1.2014 20:58
Pred nekaj dnevi mi je sms poslal prijatelj (no zame recimo več kot prijatelj) in me prosu če si vzamem nekaj minut, ker bi rad govoril z mano. A na dan srečanja mi je napisal da danes ne bo moral, ker ma neke obveznosti in da bi rajš drugič. Ampak ta drugič kar ne pride in ne pride.
Zdej pa nevem, jes mam že vrh glave teh njegovih izgovorov pa izmkianj, da nardi tisto kar reče. In sm sklenila da bi ga jes povabla vn in da se pogovoriva o vseh 9 letih kar se poznava in da se mu opravičem za vse za kar se čutm krivo, in da zvem, če bi blo kej drgač, če bi v določenih situacijah ravnala drgač (ker vse to me mori zadnjih nekaj let). Sam problem je ker sem zlo nesamozavestna in sramežljiva in se bojim da mu nebi mogla vsega povedat, oz. da bi se pred njim zlomila. Kaj nej nardim?? Kakšen dober nasvet? Nej izpeljem ta pogovor al ne? Kšn nasvet za premagovanje treme in strahu? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: prosim za nasvet....
27.1.2014 21:21
js mislim da si mu všeč, ampak se ti ne upa povedat. reci mu da se lahko pogovorita po sms ali fb
drugač pa se ne sekiraj • 324
• Od: 23.5.2011
27.1.2014 21:27
Problem je u tem, da se tut po fb noče pogovarjat. Tut tkrt k sva vn hodila sva se sam u živo pogovarjala. Fb pa smsi so bli sam tok da sva se za uro zmenila.
Ja laži rečt kot narest... • slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.1.2014 22:41
ne vem, mogoče je en od tistih, ki mislijo "če ni na 4 oči nič ne pomeni", v živo pa si ne upa.. lahko pa tudi da ti ni všeč. ampak, jaz sem prepričan da to neki pomeni vem da je, ja, še predobro vem.. ampak verjemi, je najboljše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.