On mi je vsec, a se bojim, da me samo izkorisca• louisa
• Od: 3.5.2013
On mi je vsec, a se bojim, da me samo izkorisca
26.1.2014 23:30
Hejla:) js mam problem in nevem al sama s sabo al z fanti-.- tkole je.. Z nekom sma srala kake 3 mesce nazaj in pred nekaj dnevi spet.. Potem pa mi pove da noce da se razve ker si pise a eno punco in pol mi se zacne na fb neki pisat pa napise med usem tut to da tak neve ce bota z uno skup..in ko sma srala sma bla pjana ja.. Mal ampak tko umes se mi zdi da mu je neki do mene npr.ko je reku da mu je blo kul kar sma mela, pol pa spet da ne.. Nevem ka naj nardim? On je men usec sam se bojim da js njemu nism in me sam izkorisca:( kaksna pomoc ali nasvet bi mi prisla zelo prav ker sm cela zalosna zarad tega:( hvala
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: On mi je vsec, a se bojim, da me samo izkorisca
27.1.2014 21:23
najbrž se ne more odločit. brezveze.
drugič pa ne seri pijana okol, če si pol čustveno zlomlena.. girls, why not serious??!! • louisa
29.1.2014 17:01
Ja sam pomojem kokr je reku se je za njo odlocu in nevem zka mi pol sploh pise...
Ja ce vedn on u mene rine js pa ne znam rect ne oz.sej mi je fajn sam pol kasnej k zvem da si z eno pise ni vec..pac dejansko fantje niso/ste resni.. • irish
• Od: 12.2.2012
29.1.2014 17:20
Ne vse v isti koš metat. Niso vsi isti. Drugače pa, če vidiš, da še sam ni odločen kaj bi rad... Ne more bit resen v zvezi • slovenc79
29.1.2014 17:38
hahah xD louisa, ti boš o resnosti govorila? če bi bila TI resna, ne bi šla "srat" z naključnimi tipi.. TI si neresna, ker ne veš kaj hočeš. če bi bila resna, bi, ko bi hotel s tabo srat, rekla "NE, ni mi do teh igric, zanima me samo zveza".
tipičen primer kako ene punce vedno krivite fante za svoj problem - ker ne veste kaj sploh hočete. grem stavit, da če bi se pa on zaljubu in hotel bit s tabo, bi pa ti isto počela z njim kot on s tabo, in pol "jah, tipi niso resni, zakaj ne dojame da bova sam sem pa tja sexala, v zvezi pa ne bova.." • mito123
• Od: 19.3.2012
30.1.2014 13:46
loisa koliko si stara?? sicer pa ni vreden predvsem tebe, v rit ga brcn* • louisa
30.1.2014 18:35
irish pravi:Ne vse v isti koš metat. Niso vsi isti. Drugače pa, če vidiš, da še sam ni odločen kaj bi rad... Ne more bit resen v zvezi
ja res je ampak so sam tisti k so men usec:/ ja sam je fora da k je biu u zvezi je biu pa ful pozorn pa use.. Eh hvala ua odgovor:)
• slovenc79
30.1.2014 18:42
mogoče bi bilo bolš če bi na tipu cenile (ja, vsem puncam namenjeno) take kvalitete, ne pa osvajalsko igranje in kazanje napumpanega ega in fejk samozavesti.
najprej spoznaj tipa, da veš da ni vse to samo igranje in res tako čuti. ne pa kar takoj v postlo z njim. mislm, sej ko tipi brskamo po spletnih straneh in se pojavi okenček, kjer bejba napiše da bi rada sexala z mano, dobro vemo da je navaden nateg, da bi plačevali za razne bedarije, ne resnica • louisa
30.1.2014 21:57
slovenc79 pravi:hahah xD louisa, ti boš o resnosti govorila? če bi bila TI resna, ne bi šla "srat" z naključnimi tipi.. TI si neresna, ker ne veš kaj hočeš. če bi bila resna, bi, ko bi hotel s tabo srat, rekla "NE, ni mi do teh igric, zanima me samo zveza".
tipičen primer kako ene punce vedno krivite fante za svoj problem - ker ne veste kaj sploh hočete. grem stavit, da če bi se pa on zaljubu in hotel bit s tabo, bi pa ti isto počela z njim kot on s tabo, in pol "jah, tipi niso resni, zakaj ne dojame da bova sam sem pa tja sexala, v zvezi pa ne bova.." ja sej dejansko sm sam z njim srala z nobenim drugim kr pac do njega neki je..nocem da kej cutim do njega kr vem kak pr***c je ampak enostavno ne morm svojih custev drugam usmerit..ja dobra ideja pomojem bom res to rekla naslednic hvala:) drugega dela pa ne razumem cist:/ • louisa
30.1.2014 22:01
mito123 pravi:loisa koliko si stara?? sicer pa ni vreden predvsem tebe, v rit ga brcn*
16 zka? • irish
30.1.2014 23:08
slovenc79 pravi:mogoče bi bilo bolš če bi na tipu cenile (ja, vsem puncam namenjeno) take kvalitete, ne pa osvajalsko igranje in kazanje napumpanega ega in fejk samozavesti.
najprej spoznaj tipa, da veš da ni vse to samo igranje in res tako čuti. ne pa kar takoj v postlo z njim. mislm, sej ko tipi brskamo po spletnih straneh in se pojavi okenček, kjer bejba napiše da bi rada sexala z mano, dobro vemo da je navaden nateg, da bi plačevali za razne bedarije, ne resnica Zmotilo me je, da sam delaš krivične predsodke, ob enem pa kritiziraš dekle za isto napako. Moje mnenje je, da tukaj ni razlike in da ne jaz ne ti ne moreva pravilno presodit kako gledamo drug na drugega in kaj iščemo. Nekateri, tako fantje kot dekleta, so neumni in iščejo lepe postavce in frizurce, nekaterim pa je prva stvar karakter. meni osebno, recimo, so najbolj privlačni pametni fantje. Torej stvar posameznika in ne spola. Se pa ABSOLUTNO strinjam s teboj, tale stvar, problem ni niti najmanj resen. Jaz se s takim človekom ne bi ukvarjala. Ampak spet, stvar posamenzika. • irish
30.1.2014 23:09
louisa pravi:
mito123 pravi:
loisa koliko si stara?? sicer pa ni vreden predvsem tebe, v rit ga brcn*
16 zka? Če se da, ga čimprej pozabi in počakaj, da te najde nekdo vreden tvoje... ljubezni. • slovenc79
31.1.2014 1:00
irish, mal narobe razumeš tole ta fant, s katerim se je louisa zapletla, je res tepec, da tako počne z njo in ji daje lažne upe. ampak, on bo tak ostal, nima veze, naj živi v svojem svetu, dela kar hoče in se potem pritožuje komur hoče. najbolj pomembno je, da louisa tukaj dobi realno sliko, da pač očitno ne bo nič, da jo to čimmanj prizadane in da se takim situacijam v naslednje izogne ker se privlačnosti tiče.. no, pomembna je tkao zunanja kot notranja lepota. ampak, zunanja ne igra neke velike vloge. pove samo "všeč mi je/ni mi všeč" in to je to. vse ostalo pa je v notranji lepoti. (če se kdo spomni tiste primerjave s faxom: zunanja lepota = sprejemni izpit, notranja lepota = študijski program, diploma = zveza) ljudje obeh spolov dela napako da se na videz zaljubi, osebe pa sploh ne spozna oz. jo spozna popačeno - ker je lepa, gleda samo na dobre stvari, slabih pa noče videt. in seveda je to grozno za nekoga, ki si želi neke zveze, pa ga neki takega premami.. če hočeš zvezo, moraš najprej spoznat osebo, šele ko zaupaš, se spustiš v nekaj več. zunanja lepota je pomembna za prvi stik, da imata dva sploh interes da stopita v stik. ko sta si dva všeč in skupaj stopita, ni več pomembna, je samo še to, kako bo šlo naprej.. še enkrat, nikakor ne mislim da punce to fantje ono, vsi smo ljudje in vsi delamo napake je pa res, vsaj mislim da, velja pa to bolj za mlade punce, ker mladi fantje mislim da več razmišljajo o sexu, pa tudi mislim da je za punce velik bolj tvegano da so izkoriščene kot pa za fante. • louisa
31.1.2014 23:50
slovenc79 pravi:mogoče bi bilo bolš če bi na tipu cenile (ja, vsem puncam namenjeno) take kvalitete, ne pa osvajalsko igranje in kazanje napumpanega ega in fejk samozavesti.
najprej spoznaj tipa, da veš da ni vse to samo igranje in res tako čuti. ne pa kar takoj v postlo z njim. mislm, sej ko tipi brskamo po spletnih straneh in se pojavi okenček, kjer bejba napiše da bi rada sexala z mano, dobro vemo da je navaden nateg, da bi plačevali za razne bedarije, ne resnica ja vem kaj mislsiš. ampak men je on tut tko ušeč po karakterju,.. vedno se neki norce delalma skup pa se tko fajn menma pa use,.. pač moj 6 ćut mi pravi da z njim neki je..usaj iz moje strani kar je pa z njegove pa nevem.. in to me najbol muči, kr vem da nič ni... sm mela priložnost z nekom ki je biu res uredu ajbolj kar sm jih spoznala ampak na zalost nism se vidla z njim ker enostavno ni blo to to.. nism čutla da mi je ušeč on ampak sam njegova naklonjenost pa besede v živo pa nism nič čutla.. tle je pa glih obratno da js neki čutim on pa vrjetno ne in me sam suka okol prsta..ampak hvala za use:) sm se odločla da mu bom naslednjič dala vedet da sm za resne zveze ne pa za te igrice.. samo eno vprašanje še.. na fb si pišema in zadnje čase pogleda in nič ne odpiše tut po 1 dan in ko že mislim da je usega konc in pač ne bo več odpisu pa odpiše.. zakaj to dela? a naj mu js neham odpisvat al ka naj se še naprej normalno menma? • louisa
31.1.2014 23:52
irish pravi:
louisa pravi:
mito123 pravi:
16 zka? Če se da, ga čimprej pozabi in počakaj, da te najde nekdo vreden tvoje... ljubezni. ja upam...čeprav je teško.. • slovenc79
31.1.2014 23:54
sej to.. preveč čutiš je pa težko nekoga prebolet če ga vsak dan vidiš.. • louisa
1.2.2014 0:18
ja...kak naj ne čutim?-.- nočem ampak useen:/ js res nimam sreče v ljubezni...tisti k so zainteresirani js nism za tiste k sm pa js pa oni niso..vedno ista zgodba-.-
okej ja normalno naprej... ne ne vidim ga vsak dan, mogoče 1x na teden ...druzimo pa se na skupnih zabavah kjer se je vse to začelo.. • slovenc79
1.2.2014 1:26
moraš dojet da čeprav je lušten in zabaven itd. ne bo šlo če bosta v zvezi.
mogoče bi mogla mal znižat standarde? al pa da ceniš kakšne druge vrednote • louisa
1.2.2014 2:03
ja...sam u zvezi bi biu ful uredu kr s prejsno punco je biu resn in use ampak ga je ona razočarala...
ja standardi so znižani men osebno je prvo karakter ampak če me nekak ne privlač ne morm bit znjim..ja to pa vem na žalost taka sm..:/ • mito123
• Od: 19.3.2012
4.2.2014 20:52
louisa pravi:
irish pravi:
louisa pravi:
mito123 pravi:
16 zka? Če se da, ga čimprej pozabi in počakaj, da te najde nekdo vreden tvoje... ljubezni. ja upam...čeprav je teško.. Punce pa kaj vam je zakaj tipe gledate samo pu zunanjosti samozavesti itd to so obični nategi, fanjte ste ratal k kur** dobesedno važno je dusa in srce.. in tako bos lahko srecna v zvezi če jo bi imela tako rada , frajerčki samo da enkrat dobijo, da vidis da ga imas nenormalno rada ,se bolj te bo odj. tipični ženskarji... Prišel,dobil,odje.. • louisa
5.2.2014 17:12
Ja zdej sm se mal "spametvala" in sm še zvedla da si piše z vlikimi tak da js sm se odlocla da ne bom ena izmed "njegovih" in me ne bo takle za nos vleku.. Sej dejansko ni neki lep ampak mi je karakter tut ful uredu, seveda do zdaj k sm spoznala kak je s njegovimi puncami.. Nism si mislala da je tak.. Na zalost. Ampak hvala bogu sm to prej opazla k pa da bi me spet kej probu izkorostit.. Sam nevem al naj mu odpisem al mu kr naj neham odpisvat al naj ga tko mal u zadrego spravim pa ga uprasam ce ma dost izbire pri puncah al pa kaj podobnega? To se nevem.. Al naj se normalno menim z njim naprej? Prosim sam to bi se rada kak nasvet pol pa neham tezit:) hvala usem:)
• slovenc79
6.2.2014 1:08
samo na ignor • irish
6.2.2014 18:57
slovenc79 pravi:samo na ignor
Točno tako. Z ignoriranjem ga boš še najbolj prizadela (oz. njegov ego... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.