Rdečelasci in rdečelaske - hot or not?

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 12.1.2014 16:11
Heeeyyy! Very Happy
Mene fuuull zanima kaj punce ( pa fantje tui) menite o rdečelascih??' Jaz sicer nisem rdečelaska ( Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ), sam sem pa pune nora nanje XD
Splošno mnenje je, da so rdečelasci najmanj privlačni čeprav se osebno ne strnjam glih ( [link]) Wink
tak da ja, pište pa povejte Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 13.1.2014 17:04
meni osebno so grozni, itak pa ma vsak svoje mnenje pa je vsakemu drugače všeč tak da go for it Wink
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 13.1.2014 17:25
Iz moškega (oz. iz mojega) vidika so rdečelaske enostavno WOW!
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 13.1.2014 18:04
men so rdečelaske lepe, desci pa absolutly NOT

itak je ut posameznika udvisn :p
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 13.1.2014 21:06
ponavadi mi niso všeč, ampak odvisno.. ena kolegica na faksu npr. mi je zelo simpatična Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 15.1.2014 15:28
Zakaj pa bi se rdečelasci tok razlikoval od ostalih? Wink
Z njimi je čist enako kot z ostalimi... al jim paše ta barva alpa ne. Enako je z blondinnci, rjavolasci, črnolasci...al jim paše ta barva/frizura alpa ne.

Nekatere samo zmoti, kr so dotenki rdeče in oranžne veliko bolj udarni od ostalih barv las. Pa tud zato kr je rdečelascev veliko manj od ostalih Wink
Tk da...če fantu (js sm dekle) paše rdečkasta barva las, se bom še bolj zatrapala vanj Wink
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 18.1.2014 13:42
Punce so tako ali drugače prelepe z rdečimi lasmi. Jaz sem že velikokrat pomislila, da bi se pobarvala. Samo to... Ne bi bila tista prava ginger barva. Smile
Fantje mi pa niti niso všeč. Seveda, povsod se najdejo izjeme in zagotovo je kje kakšen presneto hud rdečelasec. Ampak meni ne vžgejo. Smile

Se pa strinjam. Barva las pravzaprav sploh ni pomembna.
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Rdečelasci in rdečelaske - hot or not? 19.1.2014 20:26
tut med gingerji se najdejo hudi tipčki Smile pač je to le še ena od barv las... tut med rjavolasci, blondinci, črnolasci... niso vsi tipi zdej neki hudi, tko da barva las niti ni tko pomembna Very Happy
(offtopic) so mi pa ful kjutkani otročki z ginger laski Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.