Naj mu ga zdrkam?• Rihannaanddrake
• Od: 3.9.2016
Naj mu ga zdrkam?
3.9.2016 23:43
Imam najbolsega prijatelja urosa in velikrat greva skupej na sprehod, zadne case k sva skupej uzuni me prime za rit ali pa drzi za joske. Na zacetku mu nism pustila zdej pa vedno vec to drla in de mu ne upiram vec. Par dni nazaj ko sva bila uzunaj me je od uzadi objeu in me prijru za roko in jo poloziu na svoj penis kur*c kakor koli ze recete,mogla sem mu ga bozati a sem roko umaknila, nato se je to zgodilo veckrat ampak iz njegovega objema se nemorem izviti. Ko mu ga ze nekaj casa bozam rata trd. In ocitno mu zelo sede saj umes kar malce stoka in prosi za se. Meni ocitno tudi sede saj pozabim kaj sm govorila.potem pa me je vednomer sram ker nevem kaj mu nej recem naprej. Vem da bova vedno samo prijatelja in tudi tako mi je usec samo nocem da bi mu na naslednjem sprehodu ga me zmorala zdrkati ali fafat saj se bo najino prijatelstvo zrlo spremenilo.. Ce ima kdo kasen nasvet ali je to primerno da delam? Naj raje neham? Mu ga naslednjic zdrkam?
• lollipoop
• Od: 8.8.2012
Re: Naj mu ga zdrkam?
4.9.2016 10:13
Ojla!
Pomisli najprej a te fant izkorisca, a si mu usec, al mu je samo pac usec da to delata ker je potrebn.. teb ni treba njemu nc delat, ce tega ne zelis, ce vama je obema usec je pa o.k. samo pazi da ne bosta sla predalec in ti bo zou alpa te bo przadeu.. js ga ne poznam tko da nevem kasn je, ti pa ce mu zaupas in ves da je prijazen se tut nimas prevec za bat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
5.9.2016 22:16
to ni noben prijatelj če te dejansko skuša prisilit v te stvari. povej mu da ne misliš početi teh bedarij, ker pač ne čutiš kej več do njega kot prijateljstvo. če kljub temu še naprej poskuša, pa to ni nikakršen prijatelj ampak bedak ki se ga moraš izogibat.
• slovenc79
6.9.2016 18:37
če se tebi zdi siljenje v spolnost nekaj nedolžnega, si ti tisti, ki ne spada na "našo zemljico". ne vem iz kakšnega primitivnega sela oz. familije prihajaš, da se ti zdi to nekaj hecnega in nedolžnega.
punci je NEPRIJETNO, če slučajno ne znaš brat (če pozabiš, kaj si govoril, ne pomeni nujno da ti sede). in če ji je neprijetno, je vsako siljenje v take stvari ne samo napačno, ampak kaznivo dejanje. sploh če jo drži tako da ne more it od njega stran je to že na meji posilstva. opozarjam pa te, da svoje mnenje poveš spoštljivo, če boš karkoli provociral, bom izbrisal, če ne boš nehal, pa greš dol s foruma. lp • TestisUnusTestisNullus
• Od: 14.9.2016
Odgovor
14.9.2016 21:56
Najprej naj omenim, da (pasivna) agresija nikakor ne sodi v kontekst primerne ravni komunikacije. "Power play" je pa patetičen.
Presojati kaj dekletu "paše" in kaj ne je tukaj brezpredmetno, ker tega ne moremo vedeti. Dejanja so rahlo nekoherentna z napisanim, kar bi sicer lahko pojasnila psihologija, lahko pa je dekletu to tudi OK, pa tega ne želi povedati. Dotikanje brez privoljenja vsekakor ni OK. Svetujem, da dekle svojemu prijatelju pove do kod mu pusti in skupaj počneta tisto, kar je obema OK. Če je to sprehod, je to v redu; če je to dotikanje, je to v redu in če je to drkanje je to tudi v redu, dokler se oba s tem strinjata. Na koncu je bilo vprašanje "ali je primerno drkati". Vsekakor, če si to želiš početi in nikakor, če tega ne želiš. • slovenc79
17.9.2016 19:59
na primitivno obnašanje in zmerjanje se ne odzivam z lepimi besedami, ampak opozorili, kar je tukaj tudi moja dolžnost. v naslednjem postu se je pokazalo, da se je tip registriral tu izključno za provociranje (ker me verjetno pozna z drugega foruma, polnega konfliktov, ki sem ga zapustil pred kratkim časom), zato sem dal predlog za njegovo odstranitev s foruma, ki je bila odobrena in izvršena. to ni noben "power play", ampak red. če želite forum poln zmerjanja, provociranja, lahko greste drugam.
jaz po uvodnem postu razberem, da se dekle ne počuti prijetno. če drugi mislite drugače, pa to seveda povejte. predlagam avtorici teme, da se spet oglasi, da se debata nadaljuje. karkoli, kar ne bo povezano izključno s to temo, bo izbrisano. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.