Je treba pred prvim spolnim odnosom nujno h ginekologu?

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Je treba pred prvim spolnim odnosom nujno h ginekologu? 22.7.2014 13:43
hej uglaunem js veliko preberem o spolnosti zaščiti itd.. ampak mam poj u glavi use še bolj zmešan..lol :/
in ja kar me zanima je če je treba NUJNO do ginekologa predn začneš s spolnostjo? Smile
ulala • Od: 28.10.2013 • Prispevkov: 15
Re: Je treba pred prvim spolnim odnosom nujno h ginekologu? 26.7.2014 17:53
Nujno ti ni treba it...
Ponavadi greš takrat, ko želiš tabletke, al pa pač kakšno drugo obliko zaščite Wink Sicer morajo pa use punce tam nekje do 20 leta na pregled, oz. že prej.
Lahko pa greš, če se želiš kaj pogovorit al pa če maš kakšne ginekološke težave...
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: Je treba pred prvim spolnim odnosom nujno h ginekologu? 27.7.2014 11:29
a okej Smile a pa ti ginekolog sam predlaga pač da bi ti dal zaščito pred sexom, al mu morm kej rečt? grozza kr vidm se tm brrrr aaa... :// a je ful čudn filing k si enkrat tm? Smile
ulala • Od: 28.10.2013 • Prispevkov: 15
Re: Je treba pred prvim spolnim odnosom nujno h ginekologu? 27.7.2014 12:29
Ti bom opisala moj prvi obisk Wink
Sem poklicala ambulanto, sem povedala, da bi rada prišla na pogovor, da bi rada dobila zaščito in tko... Me je naročila, potem sem čakala še kakšna 2,3 mesece da sm sploh prišla na vrsto...
Prvič mi je blo nerodno tm ja, ker nism vedla kaj pričakovat... Sm šla notri, me je sestra najprej stehtala, zmerla višino, vprašala o moji menstruaciji (to je napisala v karton, še preden sem zares šla do ginekologa)
Ponavadi, ko stopiš notri v ambulanto, je tam najprej sestra, potem je vmesni (majhen) prostor, kjer se ženske slečejo (če gredo na pregled), šele nato je soba, kjer je ginekolog... Jst sm šla notri oblečena, sem pozdravila in rekla, da sem prišla na pogovor. Po tem smo pa začele govorit kakšno zaščito bi rada, kako se jo uporablja, posebnosti, stranski učinki itd. (jst sm mela ginekologinjo). Uprašala me je, če sem prišla tudi na pregled, sem rekla da ne in mi je potem tudi sama povedala, da pregled še ni potreben, da bom na pregled prišla kasneje... Dobila sem še recept za tabletke in šla vn Wink nardila sm ceu baubau iz tega, ubistvi je use res preprost in te ni treba bit nč strah Smile
Stara sem bila pa 16 let

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.