HELP telesna masa!

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
HELP telesna masa! 17.1.2014 6:58
Torej, jaz imam en velik problem. Pred Kratkim se začela opažati, da si hitro nabiram kilograme. Problem je, da ne vem zakaj. Ne izpuščam obrokov, sladakrij si nea pogosto privoščim, ker mi že itak ni preveč do njih, pa tui s športom se redno ukvarjam.
Ma kdo kako idejo kaj naj nareim???
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: HELP telesna masa! 17.1.2014 14:08
mogoče nabiraš mišično maso?
koliko si stara? lahko da imaš obdobje ko se ti telo razvija (tudi rasteš?)

drugače pa se ne sekiraj glede kil. pomembno je telo in zdravje. dokler se redno giblješ in zdravo ješ se nimaš kaj bat, ne boš postala debela, če so misliš Wink
Re: HELP telesna masa! 17.1.2014 20:06
letos novembra jih bom mela 16, visoka sem 167 tehtam pa med 57 in 59 kg
Re: HELP telesna masa! 17.1.2014 21:27
čist normalna teža, brez skrbi Wink

in, tudi če gre par kil gor, verjemi, ob zdravi prehrani, rednem gibanju, se bo kmalu ustavilo Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: HELP telesna masa! 17.1.2014 22:04
lol, za nabiranje mišične mase je potrebno dost dela in se pozna do največ 1 kg na mesec.
verjetno se razvijaš/rasteš itd..
Re: HELP telesna masa! 22.1.2014 0:17
mogoče imaš kakšno obdobje ki je za najstnike čisto normalno in se ti telo še na nek način seveda spreminja. Opazuj ali se res isto gibleš in isto prehranjuješ kot prej. Lahko pa je tudi posledica povečane ščitnice
Re: HELP telesna masa! 26.1.2014 10:14
to mi vsi pravijo ja, samo jas mam pune strah pred debelostjo in vem kak ludi gledajo na tebe če si debeli.....
od septembra do zaj sem se iz 53 kg zredila na 60 kg.... pune ne vem zakaj
Re: HELP telesna masa! 26.1.2014 11:38
dokler se vsak dan gibaš NE MOREŠ bit debela Wink

mogoče poskusi mal več/pogosteje telovadit (kardio vaje) in malce bolj izbiraj kaj ješ oz. več manjših obrokov na dan. tudi pij veliko vode, da se presnova pospeši.

drugač pa se ne sekiraj v nobenem primeru Wink zdravo živiš in lepo zdravo telo imaš, kile gor al pa dol! sploh se ne tehtaj

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.