Daddy dom

lillmonsterxcx • Od: 20.10.2016 • Prispevkov: 1
Daddy dom 20.10.2016 17:12
heey,
zanima me kok je pri nas dejansko poznana ta dd/lg scena? in pac ja mors bit clovek za to ne da se kr kogarkol na to prilagodit in me zanima kako spoznat folk s temi interesi Confused Embarassed Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Daddy dom 21.10.2016 20:26
v sloveniji so ljudje precej zaprti za kakršnekoli različne stvari.. večinoma najdeš samo vsiljive tipe, zato je nasploh komurkoli težko zaupat. jaz sem kar dolgo iskal kakšno punco z mojim fetišem, a sem odnehal, sploh ker me zanima izključno resna zveza (za akr je potrebno seveda več kot skupni fetiši).

če si punca in iščeš tipa, se ti jih bo javilo velik kup. ampak med temi jih bo dosti, s katerim nočeš imet opravka, zato bodi ZELO previdna in ne zaupaj vsakomur. predlagam da si vzameš čas za kakršnokoli spoznavanje prek neta.
koprivc17 • Od: 14.1.2013 • Prispevkov: 2
Re: Daddy dom 1.2.2017 16:59
stvar v slo je zlo zakomplicirana...oz.tabu tema...moram pa rečt, da mam izkušnje, da sm najdu enega...najprej ni zgledu resn...po 5 letih se še dobivama...če kiro zanima...NM okollica se nahaja..
vivy • Od: 13.2.2017 • Prispevkov: 5
:) 27.2.2017 22:41
probaj na portalu fetlife..sicer dokler punc ki jih spoznaš zunaj ne vprašaš direkt na začetku veze, bilokatera vrsta pač veze, ne boš vedel..tudi če se bo nekomu čudno zdelo, če ne vprašaš ne boš vedel..moje ozkušnje take..sicer bi bilo lepo če bi kdaj ženska prva vprašala
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Daddy dom 28.2.2017 0:22
na forumih je brezupno. če se slučajno kakšna ženska s fetišem pojavi, je v 99% primerih lezbijka, če ni, pa se ponuja za denar. v vsakem primeru takoj izgine in se ne vrne več, ker planejo nanjo potrebneži in jo mine do vsega.
fetiši so zelo občutljiva stvar ki je ne moreš kar tako povedati, sploh pa ne v družbi, ki te takoj označi za čudnega, če ne ustrezaš družbenim kriterijem (razen če je ta "čudnost" trendovska, potem si bolj zanimiv). po drugi strani pa živimo v časih instant zvez, kjer se vsi "prepustijo užitku" brez da bi karkoli razmišljali o odnosu, zato je težko najt osebo, ki si sploh vzame čas za spoznavanje in te vidi kot potencialnega partnerja in ne kot neko orodje za zabavo.

ni čudno da je toliko ljudi v depresiji in osamljenih, če pričakujejo da se globoki odnosi ustvarijo iz nekega bluzenja.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.