kako najti osebo,ki si jo srečal u živo?• nimamidej
• Od: 26.4.2012
kako najti osebo,ki si jo srečal u živo?
30.3.2014 14:26
hej..imam dokaj čudno uprašanje..ki pa se nanaša na fb. kako najti osebo,ki si jo spoznau u živo,in veš o tisti osebi npr. 2,3,4 podatke, kako jo najti nafb-ju..
po eni strani,vem da ful ni fajn,če se te z lahkoto najde,če ima on slabe namene.. slabo pa je,če imaš dobre namene.. uglavnem jst bi rada nekoga našla..vem njegovo ime,priimek,starost,in kraj kjer živi,in kaj počne trenutno v prostem času.. sam problem je,k na fb-ju lahka sam po imenih (in priimkih) iščeš ljudi.. ni tko kot je (blo) učasih na netlogu,da si lahka u "filter" nastavil še starost,ali spol,če je samski,s čim se ukvarja..in podobno.. uglevnem..delam izpit za avto,in pri nas je v navadi,da sta učasih tudi po dva kandidata notri,in da se ona dva tut spoznata..(tko pač pr nas poskrbi moja inštruktrca)..men so pa eni od teh,ki sem jih spoznala, ful uredu,in bi jih rada bol spoznala,ali z njimi navezala kakšen stik.. težko mi je,ker jih nemorem najti na fb-ju..na žalost tut nemorem uprašat koga od svojih znanceu,prjatlou,če ga kdo pozna,ker vem da ga ne..kr je skor iz drugega konca slovenije..oz. dokaj stran od našega kraja.. (ja,vem,čudno je,ampak izpit ne delam ravno u svojem kraju).. bi lepo prosila za kakršno koli pomoč,..ali če ima kdo kakšno idejo,kako naj to osebo poiščem.. hvala že u najprej. . inštruktrco me je malo strah vprašati,ker nevem,če bi mi ravno povedala..polek tega,bi bilo malo čudno,kot da mu hočem kaj slabega,al ga da bom zasledovala,al nekaj..ker mi je nerodno karkoli o njem uprašati,ker..kako naj rečem..ni ravno "navaden človek,ni ravno nekaj "normalnega" za to starost,kjer je zdaj oz. kar je počel, oz. še počne..hvala za kakršnokoli pomoč že u naprej.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: kako najti osebo,ki si jo srečal u živo?
30.3.2014 22:06
naslednjič ko bote spet skupaj v avtu, se začni menit pa če mu boš vreji (to boš tak opazla) ga vprašaj kak ma fb (če te že ne bo on sam) al pa se slikajte al pa kaj, al pa mu reči naj te doda na fb haha res nimaš idej, pa če bi že inštruktorco spraševala ti ona glih nebi nekaj pomagala, ker kaj več kot ime pa priimek ti ne more povedat, to že pa tak sama veš si rekla, dvoumno._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • nimamidej
• Od: 26.4.2012
31.3.2014 16:42
PorceLan pravi:naslednjič ko bote spet skupaj v avtu, se začni menit pa če mu boš vreji (to boš tak opazla) ga vprašaj kak ma fb (če te že ne bo on sam) al pa se slikajte al pa kaj, al pa mu reči naj te doda na fb haha res nimaš idej, pa če bi že inštruktorco spraševala ti ona glih nebi nekaj pomagala, ker kaj več kot ime pa priimek ti ne more povedat, to že pa tak sama veš si rekla, dvoumno.
hvala za pomoč.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
31.3.2014 18:06
no upam da najdeš bilokak že _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.