skupaj ali narazen?• mikipiki
• Od: 21.1.2013
skupaj ali narazen?
1.1.2014 19:43
Živjo!
Zanima me, če ste se tudi vi ko ste bili v razmerju skregali do take mere, da sta šla narazen in čez kakšen dan, teden spet nazaj skupaj? Kolikokrat? zaradi kakšne stvari? malo opišite? Namreč s fantom sva skupaj 1 leto in pol, ampak med tem sva šla 2-krat zares narazn (obakrat zarad iste stvari) in potem skupaj in 1-2krat je fant pomislil da bi me pustil, razlog je bil da ne želi da trpim zaradi njega? (glede njegovih problemov v šoli) namreč na njega sem se že tako navezala, da si ne predstavljam kako bi bilo če bi ga izgubila :'(. je pa res da se zdaj ne kregava več toliko kot sva se, namreč me je začel upoštevat (slabih pol leta) ampak glede šole se pa ponavlja iz dneva v dan. Samo zanima me kakšno mnenje imate o tem in kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu. Ga spet sprejeli nazaj ali ga zavrnili. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: skupaj ali narazen?
1.1.2014 22:20
ja odvisno zakaj sta se tistih 2x skregala.. pomoje zarad te šole pa ker noče da trpiš ni dovolj dober razlog za razhod...
z mojim sma tud bla skupaj leto pa pol, ko sem rekla da bi šla narazen ker hočem bit z drugimi in sma pač šla narazen, ampak sma po dveh tednih bla spet skupaj, ko sem se pač malo znorela in mi je to spregledal. _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • mikipiki
2.1.2014 12:57
Hvala za odgovor <3
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
2.1.2014 14:24
Jah....tko k je Rocafella rekla...odvisno zarad česa sta šla narazen. Če sta zarad želje, da bi se spet zafrkavala in mutila z ostalimi, nvm kaj je point da sta pršla nazaj skupi.
Ali si v zvezi (če jo hočš met) ali pa nisi. Vmesne poti ni. Če pa se mata zares rada in nočeta izgubit eden drugega....pol pa se potrudita in enostavno pejta čez kako malo fronto, ki zadane vsako razmerje na neki časa Ne priporočam pa ti da ostajaš z njim samo ker se bojiš ponovnega samskega stanu. Če je zob gnil, ga je treba izpulit • mikipiki
2.1.2014 20:06
Tale z zobom je res dobra ja Narazen sva šla ker so me cigareti (je nehau) in trava (no to glih nevem res redko baje še) motili. drugače zveza poteka super, ljubezn na vrhuncu, ampak učasih ob večerih zaradi skrbi mi piše take da bi tis trenutek se najraj čez okn vrgla, učasih res ni prijetno. • mussy
• Od: 3.9.2011
3.1.2014 0:53
lej nwm odvisno je od punce in od fante kakšna sta, ampak ne ga spreminjat, težko to sprejmejo na dolgi rok, vrjam mi...
to da kadi lahko spremeniš da ga prosš da ne v pričo tebe in če te ma res rd oz. te spoštuje bo to razumeu. kar se tiče trave in ostalga nwm no, lahko mu poveš da nočš da si unič lajfa in usga, samo ne mu prepovedat, k tkrt k bosta narazn, bo to še z večjim veseljem delu... moj tud kadi, sicer res sam ko se ga pije in sovražm to, in on ve, da pač to men ni kul, zato k sm js zravn ne, pol pa vidm v njegovih očeh kako bi en čik si pržgou ga kušnm in mu rečm naj da sam čigumi pol v usta pa me poišče in tko je use kul med nama glede šole, pa lej nwm lahko mu ne direktno težiš da se skp učita al pa kj.. sam šola je njegov problem, ti maš vrjetno tud s šolo "probleme" tko k usi, tko da to pa lahk sam poštima (moj pogled) • mikipiki
3.1.2014 18:02
Glede trave in cigaretov sva se recimo da zmenila. Da je prbližn ok za oba. Cigarete mu ''nedovolm'', travo pa res občasno (seveda ko me ni zdravn in nočm nč vedt kaj je takrt počeu, sam pač da vem da je.) je pa res da je tkole že ene parkrat moje zaupanje izkoristu :'(
za učenje pa... ja jst bi se že z njem učila, samo fora je v tem da sm čez teden v dijaškem domu in da se samo čez vikende videvava. • majkeljanuar
• Od: 13.1.2014
13.1.2014 11:55
seveda ga probi spremenit. Če te neki tko ornk mot na njemu, pol ni šans, da te čez neki let ne bo še bol. če pa on hoče kej spremenit pr teb, pa tud ok. sej se mormo vsi spreminjat in prilagajat. glede trave pa ne vem, kako lahko popustiš. pa sploh veš, kaj takrat počne?
• ElTora
• Od: 9.2.2013
13.1.2014 20:06
majkeljanuar pravi:seveda ga probi spremenit. Če te neki tko ornk mot na njemu, pol ni šans, da te čez neki let ne bo še bol. če pa on hoče kej spremenit pr teb, pa tud ok. sej se mormo vsi spreminjat in prilagajat. glede trave pa ne vem, kako lahko popustiš. pa sploh veš, kaj takrat počne?
In kaj naj bi takrat počeu, k kadi? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
13.1.2014 20:49
kar se cigaret, mamil tiče.. jaz se s tako osebo v zvezo ne bi spustil sploh. zakaj? tudi če bi jo nekak "prisilil", da bi nehala, bi imela še vedno različna načina razmišljanja. namreč, TO je razlog, da nekateri kadijo, nekateri pa ne. če se v tem razlikujeta, da nekdo kadi nekdo pa ne, je med vama precej več razlik kot samo kajenje.
moj nasvet: boljše se spoznajta, bolj odkrita bodita drug do drugega. da vesta pri čem sta. ker igranje z obeh strani samo zato, da bi drug drugemu na dolgi rok pač ne bo šlo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.