zakaj mu ne pride?

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
zakaj mu ne pride? 28.12.2013 1:35
najprej vas lepo prosim brez žaljivih komentarjev...

js mam fanta 4 leta starejšega, js sm stara 17 on pa 21, in sma skupi že 5 mesecev. do zdaj sma že poskusla 2krat pač se dol dat, ampak nikol do konca, ker sm očitno nesposobna! pač zadovoljevala sma se pa že večkrat, AMAPAK mu nikol ne pride! js res nevem kaj delam narobe, ampak se res trudim, njemu pa ne pride, strah me je da bo obupou nad mano ker sm js očitno tak nesposobna...ma kdo prosim kakšne izkušnje al sm mogoč edina oseba na svetu ki se ji to dogaja? Sad
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zakaj mu ne pride? 28.12.2013 1:46
no no no Razz umir se malo Smile

mogoče vama mal sproščenosti manjka. sta oba nedolžna še, je imel že prej kakšne probleme? ma trenutno kkšen problem in je pod stresom? al pa mogoče še ni pripravljen (čeprav mogoče misli da je). pogovarjajta se čim več o tem Smile

NIKAKOR se nimaš kej počutit krivo!!! če pa on tko reče je pa prasec navadn in bodi vesela da gre. če nimaš izkušenj, jih pač nimaš. tudi jaz nisem nikoli bil s punco in pojma nimam kako bi jo zadovoljil. ampak me ne skrbi, ker če bo prava in me bo imela zares rada, mi bo povedala kaj si želi in to tudi dobila.

glede žaljivih komentarjev nič ne skrbi, če se slučajno kakšen pojavi (pa se ne bo!) ga bom zbrisal.

grozno je da se tako krivo počutiš, upam da te fant dovolj spoštuje.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: zakaj mu ne pride? 28.12.2013 13:26
zakaj se pa nena pogovarjata o tem kaj njemu paše pa če mu drugače pride ko si ga drka? to je najbolj **** da se zdaj ti nesposobno počutiš, če ti pa sam nič ne pove , se pa ne moreš zaj vse sama vedet. vprašaj ga kak si ga sam pa pol isto delaj al pa mu pripravi kako presenečenje al pa kaj da bo bolj vzburjen...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.