kdaj je primeren čas?

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
kdaj je primeren čas? 17.9.2013 18:41
1.Zanima me, če je varno kr vprašat punco ko se res zastopma, sma skupaj itd..če jo že lahko vprašam če bi hotla kej na to temo (sex) probat? Je čis nazačetku bolj pametno probat samo oralni sex, pa drugič it na sex? Kako jo to sploh vprašati, kr tak čist na suho nemorm.

2.Pa še to, mislte da če z punco sedima skupaj nekje sama pa da jo malo božam po rit, in tko po nogah(blizu mednožja) in pa včasih malo po prsih ji je to sploh všeč? Kernikoli ne reče naj neham...Neupam pa mal bol zagrabit za npr. prsi. HVALA ZA VSE NASVETE;)!

3. Mislte da punca stara okoli 16 je že sploh kdaj se samozadovoljevala? delajo to puce? pomojem ja, ker so radovedne. Jo lahko to vprašam če kdaj počne?

HVALA.
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: kdaj je primeren čas? 18.9.2013 15:13
meja za seks se počasi spušča in je že okrog 13, ti pa sprašuješ če se samozadovoljuje pri 16-tih? Very Happy resno ? Very Happy
mislim, vredu, mogoče pa se res ni, ampak je šansa 0,0001 %
obstaja pa verjetnost, da bo zanikala, odvisno kolk je sramežljiva

za šlatanje pa maš dve možnosti - al počakaš, da ji bo presedlo in ti bo sama roko dala na prsi al pa pač tvegaš.
Re: kdaj je primeren čas? 19.9.2013 18:08
Počas, ko se ti nikamr ne mudi :D
Re: kdaj je primeren čas? 2.1.2014 13:06
lej mi2 s tipom sva se najprej začela šlatat se mi zdi da je to en korak naprej (pa pač vpraši jo če ji paše in kako) pol pa postopoma bosta pa tut do seksa pršla. sam lej sej se ti nikamor ne mudi mata še veliko časa.
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: kdaj je primeren čas? 3.1.2014 0:23
1. Reci ji
2. Všeč ji je
3. Oja
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: kdaj je primeren čas? 4.1.2014 13:38
Se ne bi mogla bl strinjat z irish Very Happy

Mi2 sva tko začela, da sva si take sočne sms pošilala..pol naju je pa tok razganjal, da sva se mogla še mal potipat haha Razz
pomoje bi blo fino, da gresta najprej na oralnega, ja. Mogoče pol tut ne bosta tok sramežliva, ka bosta prvič.
In najbrž se je že kdaj-no če se je že, potem mi vrejm, da to redno dela Wink

Srečno pa uživejta!
Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Re: kdaj je primeren čas? 4.1.2014 20:32
CocoChipmunk pravi:
Se ne bi mogla bl strinjat z irish Very Happy

Mi2 sva tko začela, da sva si take sočne sms pošilala..pol naju je pa tok razganjal, da sva se mogla še mal potipat haha Razz
pomoje bi blo fino, da gresta najprej na oralnega, ja. Mogoče pol tut ne bosta tok sramežliva, ka bosta prvič.
In najbrž se je že kdaj-no če se je že, potem mi vrejm, da to redno dela Wink

Srečno pa uživejta!

kako to misliš sočne smsje? daš kak primer al karkoli?
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: kdaj je primeren čas? 6.1.2014 15:48
ja itak k se kušujeta ji magar roko sam na bok daj pa pučas gor pejt pa ji zašepetej u uho, da če ji ni ušeč lahka nehaš (tko si boš tut njen zaupanje prdobu Smile) sej če ti bo pstila pa ji bo všeč je kul, bo že prešlo na seks počas..
glede samozadovoljevanja-HAHA
večina punc vem v našem razredu smo se skor vse v petem razredu začele, jas že prej, ko sm se eno igrco igrala in se nekej drgnla mi je ful pasalo in sm se že ot takrat (5 let Shocked ) Confused
tkoda ja, upam da sm kej pomagala
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: kdaj je primeren čas? 6.1.2014 18:56
uff sori, mogoče sm se narobe izrazla s 'sočno'..mislna sm take žgečkljive smse..nvem npr: ''dons, ka si se sklonila se mi je skor zmešal od želje, da bi te mal prjeu'' dej ji nekak vedt, da ti je noro ušeč-pol ti nau treba sprašvt, če jo lahko zašlataš, ker bo sama hotla Wink
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: kdaj je primeren čas? 6.1.2014 23:27
tak kot je lubenica rekla, najboljše ji povedat, da če ji kaj ne paše, da lahko nehaš, to je res top stvar kar ji lahko rečeš med šlatanjem Very Happy
kar se tiče oralnega seksa pa je odvisno.. ene punce so bolj sramežljive in ji bo mogoče lažje, če preideta kr na seks, se bo lažje sprostila.. al pa če jo probaš z roko zadovoljevat, vglavnem... da glih ne leži tam naga pred tabo Very Happy
Re: kdaj je primeren čas? 12.1.2014 18:37
Se strinjam z lubennicaaa/o najprej jo med poljubljanjem začni božat na boku al pa po hrbtu pa ji povej, da naj po ve če ji ni vredu in boš nehal.. pol pa postopoma prideš pod majico itd. Pač lepo postopoma pa bo vse šlo Wink Pa glej da ne boš prehiter pa poskušal preveč na enkrat, ne vem pač recimo, da ne boš prvič ko ji boš šau pod majico poskušal že prit na zadovoljevanje z roko al pa sex..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.