cankarjevo tekmovanje• smile97
• Od: 31.12.2009
cankarjevo tekmovanje
13.12.2013 20:04
ker sem se prvič udeležila cankarja, ne vem, koliko točk pomeni 'v redu' in koliko 'slabo'. tisti ki ste pisali, koliko točk ste dobili? hvala za vaše odgovore • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: cankarjevo tekmovanje
13.12.2013 20:12
js sm letos tud prvič šla na cankarjevo iz čiste fore skratka...na testu sva kr en bullshit nakladali...in obe dubili približno polovico točk glede cankarjevega je tko...ponavad so neke bedne knjige, tk da...če se ti da s cankrjevem sploh ukvarjat je že uspeh če dosežeš več kot pol točk... je dokaz da nisi len in se ti je dal učit, če pa dosežeš bronasto, srebrno alpa celo zlato, ma se ti lahka cel razred priklanja • Chloe33
• Od: 24.12.2012
13.12.2013 21:35
Letos meni ni blo preveč zanimivo .. ampak kolko vem iz prejšnjih let je 36 točk + zlo vredu, pod 25 točk pa vsaj pri nas noben ni nič dobiu • lubennicaaa
• Od: 21.8.2012
13.12.2013 21:59
js sm mela 24 točk od 50ih v kategoriji 8 in 9 razred...s temu da sem mislla da sm zlo dobr odpisala. se je tut učitlca pritožvala da nm piše navodil da nej u spis uklučmo svoj duživljanje pesmi, kuko jo razumemo, s kerimi pesmimi bi jo puvezal..njim na točkovniku k pregledujejo pa piše da dubiš točke če še upišeš pesnika, če pišeš o ritmu pesmi, stopici, verzi, rime in tko...tkoda bulšit še pusebej ta poezija • Chloe33
• Od: 24.12.2012
13.12.2013 22:08
Ja sej ta poezija -.- to je men čist uzel vesele, lansk let nas je večina sodelovala na tekmovanju prek 20, letos sam 8 • brezimena69
• Od: 7.8.2013
14.12.2013 0:14
js sm pisala usa leta razn lani u 8.
pa am vedno dosegla bronasto ker je blo zlo lahko , letos pa sem napisala majn ko eno stran in vem da me bi ucitlca nazijala.. sam kaj ces pesmice so spsmice • ful
• Od: 23.8.2011
14.12.2013 15:52
Mene tut zanima kaj pomeni dobr rezultat in kolko točk slab. Js sm u 3 letniku in smo mel temo poezija od Marka Kravosa: V kamen v vdod in sm dobila 30 točk od 50 • Mjaw2
• Od: 9.7.2011
14.12.2013 18:29
js sm mela 30 točk od 50ih v kategoriji 8 in 9 razred pa sm dobila bronasto priznanje s tem da sploh nism nč hodla na priprave • sid99
• Od: 25.8.2013
8.1.2014 19:26
Jz sm jih letos imela samo 25, kar je v primerjavi z lani (41 na šolskem) ultra mal.sam sm najbolš pisala od vseh osmih in devetih razredov.čudaško.sam pač mi smo res večinoma usi pisal o tem, kar nam je blo napisan v navodilu eseja, ne pa kr ene stopice pa verze pa use razno kar so še zahteval zravn :/
• lizzie
• Od: 21.6.2013
9.1.2014 16:28
vidim, da nobenmu ni šlo dobr xd jaz sem jih imela 34 - kar je mega slabo, če primerjamo s prejšnimi leti. krivi so samo oni, ker niso dali natanćnih navodil. kko bi naj jas vedla da moram citirat, al pa da moram primerjati z 10timi drugimi? -.-
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.