a verjameš v vedeževanje???• rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
a verjameš v vedeževanje???
9.1.2013 11:55
zanima me, ali verjamete, da lahko vedeževanje napoveduje prihodnost?
poznam nekaj ljudi, ki so čisto padli not in za vsako malenkost kličejo na vedeževalske telefone. potem pa se odločajo na podlagi tega, kar jim je povedala vedeževalka. pa to sploh ni poceni... ima kdo med vami kakšne izkušnje z vedeževanjem? je kdo že klical vedeževalce ali naročal kakšne napovedi prihodnosti? in, se je kaj uresničilo? je sploh mogoče vedeževanje vzeti zares? • teich1596
• Od: 1.2.2010
Re: a verjameš v vedeževanje???
9.1.2013 16:46
neverjamem, to je "nateg" ljudi
• Candycane
• Od: 20.8.2012
9.1.2013 18:08
Jst mislem da je to traparija. Tut na tv ko je tista odaja astro tv, zmiri govori ljudem take stvari, ki itak veljajo za vsakogar in bi se vsak strinjal če bi to rekla njemu. Ajde, mogoče se vedeževalki včas mal userje pa prou pove, ampak to lohk vsak. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
9.1.2013 20:13
lahek način za dobr zaslužek ljudem prodajati izmišljenje besede..... po mojem mnenju morš bit res SUPR SUPR SUPR naiven, da v kej tazga verjameš, kr nobene karte in nobene arome al svečke ne morjo napovedovat prihodnosti. To ljudje kličejo sam zarad tolažbe, kr ne znajo kontrolirat lastnega lajfa....žal mi je za take ljudi.... • jagodka007
• Od: 18.12.2011
11.1.2013 20:02
udvisno kakšno vedeževanje uno po telefiziji to se popolnoma strinjam da je totaln nateg ljudi kr prek telefona on/a nemore vztopit v stik z tabo in zaznavat tvoje energije
poznam pa eno babičino prijatlco stara je ukol 65 in ress stvari napove zelo dobro in večina se jih uresniči tkoda moj odgovor je ne in ja • rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
14.1.2013 13:12
jagodka, a lahko poveš kaj več, kakšne stvari?
• jagodka007
• Od: 18.12.2011
14.1.2013 20:17
pač ta babičina prjatlca vrjame da je vse iz vibracij čisto vse kar če gledaš u znanosti pr kemiji jedra atomov eletroni se neprestano giblejo če mam prav ampak ta povezava je zgol moja domnevna povezava ona zaznava te vibracije pr človek nevem kako in velik da tud na zakon privlačnosti ki ga opisujejo razne knige kot so the secret pa sledi svoji strasti najdi svojo moč ,prebujenje u srečo pač velik jih je čerav to nekako nima nobene povezave z vedeževanjem . • smrekarjumiha
• Od: 5.7.2013
3.1.2014 23:23
Jaz bom rekel da je s tem tako, da če verjameš se bodo stvari dogajale če pa si sam gradiš življenje bo pa tako kot boš sam hotel ne kot bo nekdo drug rekel |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.