kaj pa zdaj misli?• beniinthejets
• Od: 15.10.2012
kaj pa zdaj misli?
18.5.2014 21:27
No mene zanima kaj bi pravzaprav pomenlo to da pac mene je pustil fant, res zeloo grdo.. Bila sma na nekem zuru in pol me je tam ignoriral ampak me pa je sam povabil da pridem z njim ces kak me pogresa in da me ima rad .. In no skupaj sva bla tak stiri mesece in na tisti dan kaksno uro po tem ko sem odsla z zura mi je dal kosarco... Bla sn fuul prizadeta in zalostna kr povh vsega me se je zaceu ignorirat nikol mi niti ni htel razlozit kaj je blo tisto..delo se je kod da me ne pozna... No zdaj sta minla ze 3 mesci od te in me je ponovno zacel gledat pa zadnic mi je kr lajko sliko in ja... Me kar mede to kr sn se odlocla da ga bom popolnoma izklucla iz mojega lajfa tak kak je on mene in da res ni vredno...
• ponosnadolenkaxd
• Od: 28.10.2013
Re: kaj pa zdaj misli?
18.5.2014 21:49
fant se samo igra s tabo ..ni resen ..usaj moje mnenje je tako brezveze se sekirat ... bo že kšn bolši ..js bi pa tistga sam odstranla od frendov in ga začela ignorirat da bi vidu kako je to:) • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.5.2014 23:22
uf, pošl ga nekam.. mi je pa čudno da taki k****ni lahko praktično vsako osvojijo..
• beniinthejets
24.5.2014 7:53
ponosnadolenkaxd pravi:fant se samo igra s tabo ..ni resen ..usaj moje mnenje je tako
brezveze se sekirat ... bo že kšn bolši ..js bi pa tistga sam odstranla od frendov in ga začela ignorirat da bi vidu kako je to:) Hvalaaa za odgovor/mnenje! Ja se strinjam s tabo, cist neresn je...sem ga dala na block na fbju in nasploh ga tudi ignoriram takda bo vido kak je to -.- ..niso vredni taki ja.. • beniinthejets
24.5.2014 7:55
slovenc79 pravi:uf, pošl ga nekam.. mi je pa čudno da taki k****ni lahko praktično vsako osvojijo..
Haha sem ga |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.